انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

کودک‌آزاری؛ موضوع بیشترین تماس با اورژانس اجتماعی

  • کد خبر: ۱۹۵۳۲۶
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
کودک‌آزاری؛ موضوع بیشترین تماس با اورژانس اجتماعی
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۱ هزار تماس با اورژانس اجتماعی گرفته شده که حدود ۲هزار تماس از این تماس‌ها مرتبط با کودک‌آزاری بوده؛ یعنی بیشترین تماس‌ها مربوط به کودک‌آزاری بوده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مسعود فیروزی در حاشیه برگزاری مانور اورژانس اجتماعی به مناسبت روز جهانی مبارزه با کودک‌آزاری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ۱۹ نوامبر، ۲۸ آبان‌ماه، روز عاری از خشونت علیه کودکان و مبارزه با کودک‌آزاری است. جا دارد از کودک‌آزاری‌ها و کودک‌کشی‌های رژیم سفاک اسرائیل که هزاران کودک را به خاک و خون کشیدند، ابراز انزجار و تنفر کنیم.

وی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی حلقه طلایی فعالیت‌های سازمان بهزیستی است، عنوان کرد: مردم می‌توانند در هر فوریت اجتماعی با شماره‌گیری ۱۲۳ اطلاع‌رسانی کنند تا همکاران متخصص ما در قالب یک تیم باتجربه و متخصص مداخله کنند.

فیروزی بیان کرد: مداخلات ما در سه سطح اتفاق می‌افتد. سطح اول در قالب تلفن و راهنمایی‌های تلفنی مدیریت شود. در سطح دوم امکان دارد نیاز به اعزام تیم باشد. در سطح سوم نیاز به استفاده از سایر ارکان مانند قضایی، پلیسی یا درمانی و ارجاع فرد به مراکز بهزیستی تا حل مشکل است.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۱ هزار تماس با اورژانس اجتماعی گرفته شده است، تصریح کرد: حدود ۲هزار تماس از این تماس‌ها مرتبط با کودک‌آزاری بوده که در مقایسه با ۶ ماهه اول سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است. روزی ۵۰ تا ۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی داشتیم و بیشترین تماس‌ها مربوط به کودک‌آزاری بوده است.

وی افزود: ۵۰ درصد تماس‌های کودک‌آزاری در خصوص غفلت و مسامحه است. شاید علت آن ناآگاهی‌هایی است که والدین و خانواده‌ها دارند و نمی‌دانند کار آن‌ها مصداق کودک‌آزاری است. ترور شخصیت کودکان، برخورد‌های کلامی خشونت‌آمیز با کودکان و ایجاد ترس، وحشت، نگرانی و اضطراب در کودکان از دیگر موارد است. کمترین تماس‌ها مربوط به آزار‌های جنسی و کمتر از دو درصد است.

فیروزی گفت: امیدواریم جهانی عاری از خشونت علیه کودکان داشته باشیم. یک کودک همیشه کودک نیست. کودکانی که دوران کودکی همراه با خشونت، آزار و بحران‌های روحی را طی می‌کنند فردا امکان ایجاد تنش در جامعه را دارند. امروز نگاه ما به کودک‌ها باید انسانی، سالم، علمی و منطبق بر علوم روانشناسی و مددکاری باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->