پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته
سرخط خبرها

آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۹۱۰۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)
رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره افزایش و کاهش قیمت طلا در یک هفته گذشته، شرایط بازار را طبیعی و مطلوب عنوان کرد؛ هرچند به اعتقاد وی اونس جهانی آینده دیگری در پیش خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه پس از افزایش و کاهش قیمت‌هایی که با صعود و سقوط اونس جهانی رخ داد، به آرامش نسبی رسیده است؛ هر چند این نوسان‌ها نیز تأثیری در تغییر دادوستد‌های بازار نداشت.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره نوسان اونس جهانی طلا اظهار داشت: این نوسان در پایان سال میلادی طبیعی است؛ همچنین اخبار سیاسی و اقتصادی در سطح دنیا نیز در این افزایش و کاهش قیمت اثرگذار بود؛ ضمن اینکه بخش دیگری از نوسان به بازار داخلی کشور‌ها و نرخ ارز باز می‌گردد و از طرف دیگر، عدم تناسب عرضه و تقاضا نیز در این شرایط مؤثر بود؛ زمانی که تقاضا نباشد وضعیت یک صنعت، خاص خواهد شد.

وی افزود: در دو هفته گذشته اونس جهانی حدود ۶۵ دلار افزایش قیمت داشت؛ اما از ابتدای هفته گذشته با شروع روند کاهشی، قیمت طلای جهانی ۵۸ دلار کاهش یافت که باعث شد قیمت طلا و سکه نیز افت کند.

بذرافشان نوسانات قیمت طلا را طبیعی عنوان کرد و گفت: در پایان سال‌های میلادی با توجه به تجربه سنوات گذشته احتمال نوسان کاهشی و افزایشی وجود دارد. البته تحلیل‌گران بر این باورند حرکت قیمت طلا افزایشی خواهد بود، بنابراین باید دید در روز‌های پایانی سال بازار چه شرایطی خواهد داشت؛ اما نگاه بیشتر معطوف به افزایش قیمت اونس جهانی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به ادامه رکود در بازار طلا گفت: شرایط رکودی بازار به دلیل آلودگی هوا ادامه داشت؛ نبود تقاضا وضعیت صنعت طلا را دچار مشکل حادی می‌کند و امیدواریم شرایطی پیش بیاید تا از این بحران عبور کنیم.

وی در پیش‌بینی از وضعیت بازار طلا در روز‌های آینده نیز اظهار داشت: در بازار داخلی طلا و سکه نوسان یک تا نهایتاً ۵ درصدی دارد که روند طبیعی است و شرایط حادی نیست؛ به نحوی که این نوسان نیز می‌تواند به حداقل برسد که لازمه آن ادامه ثبات در بازار است؛ بنابراین برای هفته پیش‌رو نیز همان نوسان ۱ تا ۳ درصدی گاهی هم ۵ درصدی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته بذرافشان، در هفته گذشته قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۵۶ هزار تومان کاهش ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار تومان شد، قیمت سکه با ۳۵۰ هزار تومان کاهش به ۲۹ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید، سکه طرح قدیم در بازار ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت، نیم سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز به ترتیب کاهش ۱۵۰، ۲۵۰ و ۲۰۰ هزار تومانی داشتند و در نهایت، حباب سکه نیز به ۵ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان رسیده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->