تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
سرخط خبرها

بیش از ۱۵ هزار کودک ۶ تا ۵۹ ماهه زیر پوشش حمایت‌های تغذیه‌ای قرار می‌گیرند

  • کد خبر: ۱۹۹۳۱۷
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶
بیش از ۱۵ هزار کودک ۶ تا ۵۹ ماهه زیر پوشش حمایت‌های تغذیه‌ای قرار می‌گیرند
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۲۳ هزار کودک ۶ تا ۵۹ ماهه در سطح کشور در قالب طرح حمایت از کودکان با اختلال در بحث تغذیه مورد حمایت قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا اباصلتی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای بحث ارتقای وضعیت تغذیه که یکی از مهم‌ترین وظایف ما در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده موضوع تغذیه کودکان، نوجوانان و جوانان و ارتقای آن به‌طور جد دنبال می‌شود و در همین خصوص باید اشاره کنیم یکی از برنامه‌های خوبی که کلید خورده و با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مرحله اجرا درآمده برنامه حمایت از کودکان ۶ تا ۵۹ ماه دارای پرونده و با مشکل اختلال در بحث تغذیه بوده است.

وی اضافه کرد: این گروه از کودکان توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده و به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی می‌شوند و در این وزارتخانه براساس دهک‌بندی‌های انجام شده، هزینه‌ای بابت تهیه اقلام غذایی در کارت‌هایشان شارژ می‌شود و سرپرست خانواده می‌تواند با مراجعه به فروشگاه‌هایی که تحت پوشش کالابرگ الکترونیکی هستند اقلام غذایی موردنیاز را تا سقف یک میلیون تومان تهیه کند.

مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقلام معین شده‌ای که در بحث تغذیه کودکان شامل طرح حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار می‌گیرد، گفت: این اقلام شامل ۱۶ قلم اساسی نظیر گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، انواع لبنیات، میوه‌جات، سبزیجات، صیفی‌جات، حبوبات، برنج، ماکارانی و روغن مایع بوده که در سبد غذایی خانواده قرار گرفته است و مبلغ حمایتی شامل اقلام دیگری که جزو این ۱۶ قلم نیستند نبوده و نیست.

اباصلتی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها با مراجعه به مراکز بهداشت تحت آموزش‌های لازم در حوزه تغذیه قرار می‌گیرند و در کنار آن پایش مستمر وضعیت تغذیه‌ای جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داریم و اگر خانواده‌ها مراجعه مرتب به مراکز بهداشت نداشته باشند، سهمیه‌ اختصاص به آن‌ها حذف خواهد شد.

وی اضافه کرد: ما در آموزش‌هایی که داریم بر تهیه غذا‌های مفید برای کودکان و دیگر اعضای خانواده از تأکید داریم تا وضعیت تغذیه‌ای تمامی اعضای خانواده از جمله کودکان ارتقا یافته و بهتر از قبل بشود.

مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در قالب این طرح، ۱۲۳ هزار کودک ۶ تا ۵۹ ماهه در سطح کشور مورد حمایت قرار می‌گیرند که از این تعداد ۱۵ هزار و ۵۳۵ نفر آن‌ها در حوزه تحت پوشش این دانشگاه هستند، تأکید کرد: کارت‌های سرپرستان این گروه از کودکان به تازگی در نوبت اول شارژ شده است و شارژ نوبت‌های بعدی این کارت‌ها هم منوط به مراجعه مرتب آن‌ها به مراکز بهداشت و طبق برنامه اعلام شده از سوی کارشناس مربوطه در حوزه تغذیه بوده است.

منبع: وب‌دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->