«محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق‌(ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

ویژه برنامه عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا (س) در حرم رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۰۹
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
ویژه برنامه عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا (س) در حرم رضوی برگزار شد
ویژه برنامه عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا (س) با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و امام جمعه موقت تهران در ویژه برنامه عزاداری و سوگواری حرم مطهر رضوی که در آستانه شهادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت زهرا(س) در رواق امام خمینی (ره) این بارگاه ملکوتی برگزار شد، با اشاره به آیه ۱۱۹ سوره مبارکه توبه؛ «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَکُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ» بیان کرد: در این آیه خداوند صراحتاً به ما اعلام کرده که با صادقان باشیم و منظور از صادقان در این آیه محمد و آل محمد(ص) است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: انسان‌های مؤمن باید خط سیر خود را در زندگی بر این قاعده بگذارند که هرچه از عمر آن‌ها می‌گذرد به پیامبر اعظم(ص) و اهل بیت آن حضرت که شخصیت آن‌ها تفسیر و تکثیر شخصیت پیامبر(ص) است نزدیک‌تر شوند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در میان خاندان وحی محور و نقطه مرکزی وجود مقدس حضرت زهرای اطهر(س) است، اظهار کرد: در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) از حضرت فاطمه(س) به‌عنوان راستگوترین فرد و کسی که بهره او در صدق و راستگویی در اوج و کمال قرار دارد، یاد شده است.

وی ابراز کرد: در حدیثی از امام صادق(ع) نیز نقل شده که خداوند حضرت زهرا(س) را به ۹ ویژگی معرفی کرده که اولین این صفات «فاطمه» و دومین صفت «صِدّیقَة» است و امام کاظم نیز از مادرشان حضرت زهرا (س) با عنوان «صِدیقَةُ الشَّهیدَه» یاد کرده‌اند و این احادیث بیانگر اوج صداقت و راستگویی این بانوی بزرگوار است.

وی بیان کرد: بنابراین شیعیان و پیروان حضرت زهرا(س) نیز باید به تأسی از این بانوی گرامی صدق و راستی را سرلوحه کار‌های خود قرار دهند و از دروغگویی بپرهیزند چراکه دروغ بین ما و اهل بیت پیامبر(ص) جدایی و فاصله می‌اندازد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد در امتداد پرده شفاعت؛ آن خیمه پرنور رحمت الهی قرار بگیرد باید صدق در گفتار داشته باشد تا مورد عنایت و شفاعت خاندان رسول(ص) قرار بگیرد.

گفتنی است؛ مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) توسط ذاکران و مرثیه‌سرایان اهل بیت(ع) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->