نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران بیانیه ارتش: ارتش و سپاه در حال نبرد در آسمان هستند بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله جدید موشکی حزب‌الله به مواضع نظامیان صهیونیست

  • کد خبر: ۲۰۴۷۴۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
حمله جدید موشکی حزب‌الله به مواضع نظامیان صهیونیست
حزب‌الله لبنان از حمله موشکی به نظامیان صهیونیست خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در جنوب منطقه «المناره» را هدف حملات موشکی قرار دادیم.»

به نقل از الجزیره، در این بیانیه آمده است که موشک‌ها به‌طور مستقیم به هدف خود اصابت کردند.

روز گذشته نیز مقاومت اسلامی لبنان (حزب‌الله) در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه «مرون» در واکنش اولیه به ترور صالح العاروری، معاون رئیس دفتر سیاسی حماس با ۶۲ موشک هدف قرار گرفت.

صالح العاروری، نائب رئیس دفتر سیاسی حماس اخیر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی در خاک لبنان به شهادت رسید.

طی هفته‌های اخیر مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتش‌بس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکم‌فرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات تل‌آویو به نوار غزه، حملات متقابل میان حزب‌الله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->