ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۵۷ گود پرخطر مشهد رفع خطر شد

  • کد خبر: ۲۰۶۵۳۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
۱۵۷ گود پرخطر مشهد رفع خطر شد
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تأکید کرد: در سال ۱۴۰۲ از مجموع ۸۴ گود شناسایی شده ۱۸‌فقره آن مربوط به گود‌های جدید بوده است و تعداد ۳۱ گود تا انتهای آذرماه امسال با تلاش همکارانمان در شهرداری رفع خطر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز یکی از موضوع‌ها و دغدغه‌های مهم که هم از نظر زیست‌محیطی و هم از نظر ایمنی در تردد شهروندان، در کلان‌شهری مانند مشهد وجود دارد؛ گود‌هایی است که به دلیل فعالیت‌های عمرانی و ساختمانی در شهر ایجاد شده است. برخی از این گود‌های پرخطر، سال‌ها به حال خود رها شده و از سوی مالکان نیز برای رفع خطر آن‌ها اقدامی نشده است.

از همین‌رو و بنا بر مصوبات شورای اسلامی شهر مشهد، شهرداری باید برای شناسایی و رفع این معضل شهری اقدامات لازم را انجام دهد تا مشکلی برای جان و مال شهروندان به وجود نیاید. فعالیت‌های مربوط به رفع خطر از گود‌های پرخطر شهر در چند سال گذشته و به‌ویژه در چهار سال اخیر رنگ‌وبوی جدی‌تری به خود گرفته و بنا بر اعلام معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد در این مدت رفع خطر از ۱۵۷ گود پرخطر شهر انجام شده است.

جواد اصغری با بیان اینکه در راستای عملیاتی‌شدن مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، عملیات شناسایی و رفع خطر از این گود‌ها در سنوات مختلف در دستورکار شهرداری مشهد قرار گرفته است، اظهار کرد: در این راستا سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۲۴‌گود رهاشده در شهر مشهد شناسایی شد که از این تعداد ۳ گود غیرخطری و ۱۲۱ گود خطری بوده‌اند. وی افزود: در این سال تعداد ۲۵ گود رهاشده توسط خود مالکان و ۱۶ گود توسط شهرداری مشهد رفع خطر شد و البته سال ۹۹ رفع خطر برای ۸۰ گود در دست پیگیری قرار گرفته بود.

۲۹ رفع خطر در سال ۱۴۰۰

اصغری افزود: در ادامه روند رفع خطر از گود‌های موجود در شهر مشهد در سال ۱۴۰۰، تعداد ۹۹ گود رها شده در شهر شناسایی شد که از این تعداد ۴ گود غیرخطری و ۹۵‌گود خطری بودند. در این سال نیز ۲۲‌گود توسط خود مالکان و ۷ گود از سوی شهرداری رفع خطر و پیگیری برای رفع خطر از ۶۶ گود در دستورکار قرار گرفت.

وی بیان کرد: همچنین سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳۷ گود رهاشده شناسایی شد که از این تعداد ۲ گود غیرخطری و ۱۳۵ گود خطری محسوب شدند، البته تعداد ۱۳۵ گود خطری و ۶۹ گود جدید شناسایی شده مربوط به سال ۱۴۰۱ بوده است.

۵۶ رفع خطر در سال ۱۴۰۱

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تأکید کرد: در این سال تعداد ۱۷ گود توسط مالکان و ۳۹ گود توسط شهرداری رفع خطر شد و پیگیری برای رفع خطر از ۶۲ گود در این سال نیز انجام شده است.

وی در ادامه افزود: سال ۱۴۰۲ نیز از مجموع ۸۴ گود شناسایی شده ۱۸‌فقره آن مربوط به گود‌های جدید بوده است و تعداد ۳۱ گود تا انتهای آذرماه امسال با تلاش همکارانمان در شهرداری رفع خطر شده است.

رفع خطر از ۱۵۷ گود پرخطر شهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->