بررسی نرخ امروز دلار و یورو در بازار آزاد مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) سقف وام کارکنان بانک‌ها معادل تسهیلات جهش مسکن شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته دوم آبان را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شوک قیمت نفت از اقدام نظامی آمریکا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا در مرز ۴۰۰۰ دلار ایستاد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) چرا انحلال بانک آینده اقتصاد کشور را تهدید می‌کند؟ دست مافیای اقتصادی در پرونده واردات زغال‌سنگ مقایسه میزان مصرف بنزین در ایران و ترکیه نرخ امروز دینار عراق و افغانی افغانستان اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک «نیوفیس» نصفه‌نیمه | همه‌چیز درباره نسخه جدید «خاور» یا همان «بنز ۱۰ تن» قیمت امروز میوه اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | نرخ میوه در یک هفته اخیر چه تغییری کرد؟ جزئیات جدید از واریز کالابرگ آبان‌ماه | مبلغ کالابرگ افزایش یافت؟ ویدئو | تعرفه جدید پلکانی گاز خانگی اعلام شد پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۴ تخم‌مرغ‌هایی که اصول و مبانی منطق تدریس می‌کنند! پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رکود معاملاتی گریبان‌گیر بورس شد | گزارش بازار سهام (۲۷ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۶۷۹۲
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
رکود معاملاتی گریبان‌گیر بورس شد | گزارش بازار سهام (۲۷ دی ۱۴۰۲)
بازار سرمایه در حالی روز‌های پایانی دی ماه را می‌گذراند که با وجود سبزپوشی محدود ابتدای هفته، بار دیگر گرفتار رکود معاملاتی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص اصلی بورس امروز هم منفی شد و ۹۹۰ واحد از ارتفاع روز گذشته خود را از دست داد. شاخص در پایان وقت معاملات امروز در سطح ۲ میلیون و ۱۸۵ هزار واحد قرار گرفت.

شاخص کل هموزن مسیری متفاوت از شاخص کل را طی کرد و طی امروز ۶۹۸ واحد رشد کرد. شاخص فرابورس نیز ۳۷ واحد نسبت به روز گذشته عقب‌نشینی کرد.

در بین نماد‌های بورسی فولاد، فملی، حکشتی، اخابر و شتران بیشترین اثر منفی و وامید و سدشت بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل گذاشتند.

امروز هر چند تعداد نماد‌های منفی بازار نسبت به روز گذشته کاهش داشت، اما با این حال ۶۴ درصد نماد‌ها در محدوده منفی معامله شدند.

ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود ۵ هزار میلیارد تومان رسید.

اتفاق مثبت امروز را می‌توان به دست برتر حقیقی‌ها نسبت به حقوقی‌ها در خرید سهام دانست چراکه حقیقی‌ها ۲۳ میلیارد تومان از سهام حقوقی‌ها را از آن خود کردند.

هرچند بازار بورس به نوعی تابع بازار ارز بود و در زمان رشد قیمت‌ها در بازار ارز، بورس نیز در روند مثبت حرکت می‌کرد، اما از بعد از ریزش تاریخی بورس در مرداد ماه ۹۹ تا امروز این قاعده چندان عملی نشده است.

با وجود روند افزایشی قیمت دلار در روز‌های اخیر، اما سهام‌داران بورسی بدون توجه به بازار ارز، سردرگم شده و برای قرار گرفتن در کفه خریداران دچار تردید شدند.

البته می‌توان از این دیدگاه نیز به موضوع نگاه کرد که دلار که این روز‌ها تحت تاثیر ریسک‌های منطقه‌ای در مدار افزایشی قرار گرفته، با حمله موشکی سپاه به مقر جیش الظلم و مقر موساد در عراق، بورس دچار ریسک‌های غیرسیستماتیک شده و آماده ریزش قرار گرفته است.

رکود معاملاتی گریبانگیر بورس شد | گزارش بازار سهام (۲۷ دی ۱۴۰۲)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->