ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح
سرخط خبرها

تصاویر هشداری پاکت‌های سیگار از سال۱۴۰۳ تغییر می‌کند

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۵
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
تصاویر هشداری پاکت‌های سیگار از سال۱۴۰۳ تغییر می‌کند
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت از تغییر تصاویر هشداری پاکت‌های محصولات دخانی از سال آتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد ولی‌زاده در مورد آخرین اخبار از استانداردسازی بسته بندی محصولات دخانی، گفت: ۸ تصویر از میان تصاویر طراحی و ارزیابی شده، در جلسات مشترک با ارگان های عضو ستاد کشوری کنترل دخانیات و نهادهای ذی‌ربط انتخاب شد (۶ تصویر برای بسته‌بندی سیگار و ۲ تصویر برای بسته‌بندی تنباکو) و به زودی برای هماهنگی درج روی بسته‌بندی‌های محصولات دخانی به وزارت صمت ارسال خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت اجرای سیاست استانداردسازی بسته‌بندی محصولات دخانی به عنوان یکی از راهکارهای موثر بر کاهش میزان تبلیغات و جذابیت بسته‌بندی این محصولات که می‌تواند منجر به پیشگیری و افزایش تقاضا برای ترک مصرف دخانیات شود، اظهار کرد: در این جلسات پیش‌نویس تنظیم شده برای دستورالعمل استانداردسازی بسته‌بندی محصولات دخانی، بارها مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت فرصتی در نظر گرفته شده که وزارت صمت نظرات نهایی خود را اعلام کند. امیدواریم همراهی و حمایت لازم در اجرای مصوبات دهمین جلسه ستاد کشوری کنترل دخانیات انجام شود تا الزامات بسته‌بندی هم با تغییر تصاویر و پیام‌های هشدار دهنده عملیاتی شود.

ولی‌زاده تاکید کرد: در حال حاضر بسته‌های متنوع و رنگی محصولات دخانی را در بازار می‌بینیم که مصرف‌کنندگان از جمله زنان و جوانان را ترغیب به خرید این نوع از محصولات می‌کند و ما به دنبال ضابطه‌مند شدن این موضوع هستیم تا بسته‌بندی به صورت استاندارد و همانگونه که در ۲۲ کشور جهان، از جمله عربستان و عمان اجرایی می‌شود را دنبال کنیم.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت، تاکید کرد: در این زمینه تاکید ویژه ما تغییر بسته بندی تنباکوهای میوه‌ای است تا تصاویر میوه‌های مفید را از روی پاکت‌ها حذف کنند. در مورد پاکت‌های سیگار هم شکل بسته‌ها باید به گونه‌ای باشد که ترویج کننده مصرف نباشد. برخی گروه‌های سنی به خاطر نوع بسته و شکل نخ سیگار اقدام به خرید سیگار می‌کنند.

وی افزود: افراد نباید با این باور غلط که «سیگارهای باریک کم‌ضررتر است» گمراه شوند. سیگار در هر شکل و ابعادی برای سلامت افراد مضر است.

ولی‌زاده تاکید کرد: پس از طی فرایندهای مربوطه، وزارت صمت هماهنگی لازم را با صنایع تولیدی برای تغییر تصاویر پاکت‌های محصولات دخانی انجام خواهد و می‌توان پیش‌بینی کرد که پس از درنظر گرفتن مهلت مشخص (۶ ماه) برای صنایع که محصولات تولید شده قدیمی به فروش برسد، از سال ۱۴۰۳ تصاویر هشداری روی پاکت‌های محصولات دخانی تغییر کند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->