تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تصاویر هشداری پاکت‌های سیگار از سال۱۴۰۳ تغییر می‌کند

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۵
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
تصاویر هشداری پاکت‌های سیگار از سال۱۴۰۳ تغییر می‌کند
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت از تغییر تصاویر هشداری پاکت‌های محصولات دخانی از سال آتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد ولی‌زاده در مورد آخرین اخبار از استانداردسازی بسته بندی محصولات دخانی، گفت: ۸ تصویر از میان تصاویر طراحی و ارزیابی شده، در جلسات مشترک با ارگان های عضو ستاد کشوری کنترل دخانیات و نهادهای ذی‌ربط انتخاب شد (۶ تصویر برای بسته‌بندی سیگار و ۲ تصویر برای بسته‌بندی تنباکو) و به زودی برای هماهنگی درج روی بسته‌بندی‌های محصولات دخانی به وزارت صمت ارسال خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت اجرای سیاست استانداردسازی بسته‌بندی محصولات دخانی به عنوان یکی از راهکارهای موثر بر کاهش میزان تبلیغات و جذابیت بسته‌بندی این محصولات که می‌تواند منجر به پیشگیری و افزایش تقاضا برای ترک مصرف دخانیات شود، اظهار کرد: در این جلسات پیش‌نویس تنظیم شده برای دستورالعمل استانداردسازی بسته‌بندی محصولات دخانی، بارها مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت فرصتی در نظر گرفته شده که وزارت صمت نظرات نهایی خود را اعلام کند. امیدواریم همراهی و حمایت لازم در اجرای مصوبات دهمین جلسه ستاد کشوری کنترل دخانیات انجام شود تا الزامات بسته‌بندی هم با تغییر تصاویر و پیام‌های هشدار دهنده عملیاتی شود.

ولی‌زاده تاکید کرد: در حال حاضر بسته‌های متنوع و رنگی محصولات دخانی را در بازار می‌بینیم که مصرف‌کنندگان از جمله زنان و جوانان را ترغیب به خرید این نوع از محصولات می‌کند و ما به دنبال ضابطه‌مند شدن این موضوع هستیم تا بسته‌بندی به صورت استاندارد و همانگونه که در ۲۲ کشور جهان، از جمله عربستان و عمان اجرایی می‌شود را دنبال کنیم.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت، تاکید کرد: در این زمینه تاکید ویژه ما تغییر بسته بندی تنباکوهای میوه‌ای است تا تصاویر میوه‌های مفید را از روی پاکت‌ها حذف کنند. در مورد پاکت‌های سیگار هم شکل بسته‌ها باید به گونه‌ای باشد که ترویج کننده مصرف نباشد. برخی گروه‌های سنی به خاطر نوع بسته و شکل نخ سیگار اقدام به خرید سیگار می‌کنند.

وی افزود: افراد نباید با این باور غلط که «سیگارهای باریک کم‌ضررتر است» گمراه شوند. سیگار در هر شکل و ابعادی برای سلامت افراد مضر است.

ولی‌زاده تاکید کرد: پس از طی فرایندهای مربوطه، وزارت صمت هماهنگی لازم را با صنایع تولیدی برای تغییر تصاویر پاکت‌های محصولات دخانی انجام خواهد و می‌توان پیش‌بینی کرد که پس از درنظر گرفتن مهلت مشخص (۶ ماه) برای صنایع که محصولات تولید شده قدیمی به فروش برسد، از سال ۱۴۰۳ تصاویر هشداری روی پاکت‌های محصولات دخانی تغییر کند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->