مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها، برای بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است

  • کد خبر: ۲۰۷۴۴۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها، برای بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است
مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها تبادل نظر، بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی ضیائی امروز، ۱ بهمن‌ماه، در نشست خبری اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که در مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برای دانشگاه و شهر مشهد بسیار مهم است. این اجلاس ۱۴ سال پیش در سال ۸۸ در مشهد برگزار شد و امسال دوباره میزبانی با مشهد است. ۱۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دولتی، ۲۸ پژوهشگاه و ۳۸ پارک علم و فناوری برای حضور در اجلاس اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: همزمان سه پنل مختلف در ارتباط با مسائل دانشجویی، بورس دانشجویان، دانشجویان شاهد و ایثارگر و در حوزه آموزشی در زمینه جذب اعضای هیات علمی، ارتقا، ترغیب و برنامه‌ریزی درسی برگزار خواهد شد و در قسمت دانشجویی و رفاه دانشجویان نیز پنل‌های مختلفی خواهیم داشت. در زمینه ارتقای اعضای هیات علمی و آیین‌نامه ارتقا، جدیدترین دستورالعمل‌ها ابلاغ خواهد شد و مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

ضیائی با بیان اینکه دانشگاه فردوسی یکی از دانشگاه‌های جامع در سطح کشور بوده که همیشه افتخارات زیادی داشته و رتبه اول را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: پنل‌هایی با حضور مسئولان استانی و کشوری داریم و سه یا چهار وزیر، دو معاون ریاست‌جمهوری، وزیر علوم و معاونان ایشان در اجلاس شرکت خواهند کرد. جلسات هیات امنای دانشگاه‌های استان نیز در دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود. همچنین جلسه‌ای با حضور مجمع نمایندگان استان با حضور وزیر علوم در دانشگاه برگزار خواهد شد.

در ادامه حسین بذرافشان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: این نشست یک نشست تبادل نظر، بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است که سالی یک یا دو بار برگزار می‌شود و امسال ما میزبان هستیم.

وی ادامه داد: تلاش ما این است در یک فضای جدید این انتقال تجربه را مهیا کرده و بستری فراهم کنیم که تجربیات دانشگاه‌ها منتقل شود. وزیر اطلاعات، صمت و ارشاد در اجلاس حضور دارند علاوه بر این شاهد حضور شخصیت‌های کشوری و لشکری دیگری از جمله فرماندهان ارتش و مسئولان دیگر در اجلاسیه خواهیم بود.

مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها محلی برای رفع نیاز‌های کشور است، بنابراین این ارتباط دانشگاه‌ها با سایر دستگاه‌ها محقق خواهد شد. دو سورپرایز ویژه خبری نیز در اجلاس خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل یکی از درگاه‌های مهم بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها و نه فقط مجرای آن است، تصریح کرد: وقتی چالش‌ها زیاد می‌شود و منابع محدود داریم، نیازمند نوآوری هستیم. کشور‌های خارجی با مسائل مختلفی روبه‌رو بودند و راه حل‌های خوبی پیدا کردند، بنابراین اگر دانشگاه را به عنوان نهاد پیشران اجتماعی در نظر بگیریم، بهترین محفلی خواهد بود که می‌تواند ارتباطات را برقرار کرده و این راه حل‌ها را بومی کند. این جزو راهبرد‌های وزارتخانه است. دانشجویان بین‌الملل به عنوان یک مزیت استراتژیک جمهوری اسلامی برای بین‌المللی‌سازی استفاده خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->