دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود
سرخط خبرها

اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها، برای بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است

  • کد خبر: ۲۰۷۴۴۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها، برای بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است
مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: اجلاسیه روسای دانشگاه‌ها تبادل نظر، بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی ضیائی امروز، ۱ بهمن‌ماه، در نشست خبری اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که در مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برای دانشگاه و شهر مشهد بسیار مهم است. این اجلاس ۱۴ سال پیش در سال ۸۸ در مشهد برگزار شد و امسال دوباره میزبانی با مشهد است. ۱۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دولتی، ۲۸ پژوهشگاه و ۳۸ پارک علم و فناوری برای حضور در اجلاس اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: همزمان سه پنل مختلف در ارتباط با مسائل دانشجویی، بورس دانشجویان، دانشجویان شاهد و ایثارگر و در حوزه آموزشی در زمینه جذب اعضای هیات علمی، ارتقا، ترغیب و برنامه‌ریزی درسی برگزار خواهد شد و در قسمت دانشجویی و رفاه دانشجویان نیز پنل‌های مختلفی خواهیم داشت. در زمینه ارتقای اعضای هیات علمی و آیین‌نامه ارتقا، جدیدترین دستورالعمل‌ها ابلاغ خواهد شد و مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

ضیائی با بیان اینکه دانشگاه فردوسی یکی از دانشگاه‌های جامع در سطح کشور بوده که همیشه افتخارات زیادی داشته و رتبه اول را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: پنل‌هایی با حضور مسئولان استانی و کشوری داریم و سه یا چهار وزیر، دو معاون ریاست‌جمهوری، وزیر علوم و معاونان ایشان در اجلاس شرکت خواهند کرد. جلسات هیات امنای دانشگاه‌های استان نیز در دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود. همچنین جلسه‌ای با حضور مجمع نمایندگان استان با حضور وزیر علوم در دانشگاه برگزار خواهد شد.

در ادامه حسین بذرافشان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: این نشست یک نشست تبادل نظر، بررسی راهبرد‌ها و انتقال تجربه بین راهبران اصلی نظام آموزش عالی کشور است که سالی یک یا دو بار برگزار می‌شود و امسال ما میزبان هستیم.

وی ادامه داد: تلاش ما این است در یک فضای جدید این انتقال تجربه را مهیا کرده و بستری فراهم کنیم که تجربیات دانشگاه‌ها منتقل شود. وزیر اطلاعات، صمت و ارشاد در اجلاس حضور دارند علاوه بر این شاهد حضور شخصیت‌های کشوری و لشکری دیگری از جمله فرماندهان ارتش و مسئولان دیگر در اجلاسیه خواهیم بود.

مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها محلی برای رفع نیاز‌های کشور است، بنابراین این ارتباط دانشگاه‌ها با سایر دستگاه‌ها محقق خواهد شد. دو سورپرایز ویژه خبری نیز در اجلاس خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل یکی از درگاه‌های مهم بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها و نه فقط مجرای آن است، تصریح کرد: وقتی چالش‌ها زیاد می‌شود و منابع محدود داریم، نیازمند نوآوری هستیم. کشور‌های خارجی با مسائل مختلفی روبه‌رو بودند و راه حل‌های خوبی پیدا کردند، بنابراین اگر دانشگاه را به عنوان نهاد پیشران اجتماعی در نظر بگیریم، بهترین محفلی خواهد بود که می‌تواند ارتباطات را برقرار کرده و این راه حل‌ها را بومی کند. این جزو راهبرد‌های وزارتخانه است. دانشجویان بین‌الملل به عنوان یک مزیت استراتژیک جمهوری اسلامی برای بین‌المللی‌سازی استفاده خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->