آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟ برگزاری نماز عید سعید فطر در بیش از ۶۰۰ مسجد مشهد مقدس | مردم ساعت دقیق برگزاری نماز را از مسجد محل خود جویا شوند ویدئو | جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر در تهران اعلام شد هلال ماه شوال با چشم غیرمسلح در شامگاه یکشنبه ۱٠ فروردین ۱۴۰۴ رؤیت می‌شود روایت ایستادگی و مقاومت در زندگی امام رضا (ع) با دیوارنگاره تعاملی در حرم مطهر رضوی مشارکت بیش از ۸ میلیون نفر در «زندگی با آیه‌ها» | ادامه طرح پس از عید فطر ۱۴۰۴ تبیین جریان مقاومت با حضور هنرمندان نوجوان در «شب‌های قدس» حرم مطهر امام‌رضا(ع) در آستانه روز جهانی قدس، همایش «حی علی القدس» در مشهد برگزار شد برای اولین بار مبلغ فطریه به تفکیک استان‌ها تعیین شد + جدول احتمال رؤیت هلال ماه شوال در روز یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) چهارمین شب خاطره «جهاد مقدس» در مشهد برگزار شد + فیلم میزان فطریه سال ۱۴۰۴ از سوی رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید اعلام شد دفتر آیت‌الله نوری همدانی میزان زکات فطره سال ۱۴۰۴ شمسی و ۱۴۴۶ قمری را اعلام کرد نوجوانان دهه‌هشتادی پای کار سفره‌های افطاری ساده | توزیع روزانه ۱۰۰۰ وعده افطاری در چای‌خانه قاسم‌بن‌الحسن(ع) جلسات هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس در فرمانداری شهرستان‌های خراسان رضوی برگزار خواهد شد بهار را قاب بگیرید | جشنواره عکس «بهار در بهار» منتظر نگاه هنرمندان تشرف بیش از ۳ میلیون زائر در بیست و سوم ماه رمضان به خانه خدا + فیلم غربت حرم عمه سادات در شب‌های قدر + فیلم آمادگی بقاع متبرکه خراسان رضوی برای اسکان اضطراری زائران نوروز ۱۴۰۴ تأسیس پارک‌های علم و فناوری در اراضی وقفی، درراستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

جشن باشکوه ۱۵۰۰ پدر و پسر مشهدی در حرم مطهر امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۲۰۸۰۸۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
  • ۱
جشن باشکوه ۱۵۰۰ پدر و پسر مشهدی در حرم مطهر امام رضا(ع)
در آستانه میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر، ۱۵٠٠ پدر و پسر مشهدی در حرم امام مهربانی‌ها گردهم آمدند و پسران حاضر در این محفل، روز پدر را در ساحت حضرت پدر، علی ابن موسی الرضا(ع) به پدرانشان تبریک گفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، پدران و پسران مشهدی در ابتدای مراسم کنار هم نشسته و دست‌هایشان را به نشانه عهد و پیمان در هم گره کردند و با فریاد «لبیک یا حیدر»، « لبیک یا زهرا»،«لبیک یا رضا»،«لبیک یا مهدی»، «لبیک یا خامنه ای» میثاق جاودانه با ارزش های اسلامی و ایرانی و پاسداشت آنها بستند.

سپس دست به دست هم دادند و ندای «مرگ بر اسراییل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند و با کودکان غزه همدردی کردند و عهد بستند با تمام نفرت از دشمنان ایران و اسلام برائت بجویند.

«علی امین»، نوجوان مداح اهل بیت با صدای روح افزایش بر زیبایی جشن می افزاید و در مدح علی ابن ابیطالب اینگونه می خواند:

تو دلها را بهاری کن علی جان
رها از بیقراری کن علی جان
تو یار هرچه مظلومی علی جان
تو نور حی قیومی علی جان» 

«جز او کسی تجلی پروردگار نیست
یعنی که او مثل علی استوار نیست

روزی تمام ماذنه ها جار می زنند
نامی شبیه علی ماندگار نیست

در حیرتم که با چه زبانی بیان کنم
والله که یارغار شدن افتخار نیست

هرکس که سنگ علی را به سینه زد
دامان مادرش بخدا لکه دارنیست

در ادامه «عمو نواب» که برای اجرای برنامه ای شاد آمده بود،«بنام خدای پروانه های قشنگ» مراسم را ادامه داد تا برای بچه ها، خاطره ای شاد ایجاد و گل لبخند روی لبانشان بنشاند. 

سعید عباسی، مسئول برگزاری جشن پسران و پدران اظهار کرد: این هفته، میلاد جواد الائمه(ع)، روز پسر و میلاد حضرت علی(ع)، روز پدر را داشتیم که برای ایجاد فضای همدلی و محبت میان دانش آموزان پسر و پدرانشان مراسمی تدارک دیده شد تا لحظاتی خوش را در جوار بارگاه رضوی برایشان ایجاد کنیم.

به گفته وی، برگزاری این مراسم با رویکرد تربیتی در حرم رضوی می تواند به عنوان یک جشن با اثرگذاری مثبت در پررنگ تر کردن نقش پدران در پرورش پسرانشان در سالهای آینده نیز برگزار شود.

وی به استقبال بی نظیر والدین از شرکت و ثبت نام برای حضور برنامه اشاره کرد و گفت: اگر رواق بزرگتری در اختیارمان قرار بگیرد  این جشن را در سالهای آینده با تعداد بیشتری از پدران و پسران برگزار می کنیم.

به گفته او، طرح هایی مثل « نیمروز در بهشت» و «حلقه های نوجوانان» هم که  در حرم رضوی پایه گذاری شدند، مورد اقبال قرار گرفته اند و این نشان از تمایل خانواده ها به آموزش و پرورش فرزندانشان در حوزه مسائل اعتقادی، بویژه با رویکرد زیارت و در حرم مطهر رضوی دارد.

حسن ختام این مراسم، پسران دستهایشان را به قنوت بالا بردند و دوازدهمین آداب زیارت را بجا آوردند و برای شفای بیماران، برای رفع گرفتاری و بلا از مسلمانان عالم و برای سلامت پدران و مادرشان دعا کردند تا ملائکه از بارگاه منور ثامن الحجج(ع) دعایشان را به درگاه اجابت برسانند.

 ۱۵۰۰ پدر و پسر مشهدی در پایان مراسم به زیارت علی ابن موسی الرضا (ع) مشرف شدند و شادباش عید میلاد را به ساحت آقای مهربانی ها ابراز کردند.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
0
0
پدر ودخترها چی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->