فوت بانوی سالمند بر اثر آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار پیروزی مشهد ما آماده نیستیم گام مهم استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا | ورود بیش از ۲۰۰ اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی محور حادثه‌خیز مشهد–چناران ایمن شد| تعریض محور مشهد–گلبهار با ثبت تردد ۱۱۰ هزار خودرو به مراحل پایانی رسید صحبت‌های مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره برداشت ۱۶۰۰ میلیارد از جیب بازنشستگان +فیلم  واریز حقوق بازنشستگان لشکری (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | یک میلیون تومان به حساب پشتیبان واریز شد مرمت بناهای تاریخی - گردشگری سبزوار برای حفظ توسعه پایدار ضروری است اطلاعیه تأمین‌اجتماعی در مورد حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران ۱۵۰۰ دانش آموز سمپادی تحت حمایت کمیته امداد سیل روستایی در شمال‌غرب پاکستان را «ظرف چند ثانیه» ویران کرد اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان مازندران در تعطیلات پایان مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه «زنان در دفاع مقدس» تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟
سرخط خبرها

دستبرد ۴ میلیاردی متهمان سرقت به عنف در مشهد (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۹۴۴۱
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۷
دستبرد ۴ میلیاردی متهمان سرقت به عنف در مشهد (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش پلیس آگاهی مشهد متهمان سرقت به عنف ۴ میلیارد ریالی از ساکنان یک خانه ویلایی در بولوار طبرسی شمالی شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان در تشریح جزئیات بیشتر این پرونده سرقت اظهارداشت: در پی گزارش سرقت به عنف شبانه از ساکنان یک خانه ویلایی در بلوار طبرسی شمالی با توجه به حساسیت موضوع ماموران مبارزه با جرائم جنائی پلیس آگاهی مشهد وارد عمل شدند.

وی افزود: با حضور کارآگاهان پلیس آگاهی در محل و بررسی اظهارات مالباختگان، مشخص شد حوالی ساعت ۲۲:۳۰ شب، ۳ مرد جوان از روی دیوار وارد خانه شده و با تهدید چاقو، قمه و سلاح حدود ۱۰۰ گرم طلا و جواهر، ۳ دستگاه تلفن همراه، یک دستگاه کامپیوتر و یک دستگاه تلویزیون ۵۰ اینچ جمعاً به ارزش تقریبی ۴ میلیارد ریال را با زور از آن‌ها گرفته و با یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی مشهد تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده پرونده پس از بررسی دقیق محل جرم و با اشراف اطلاعاتی یکی از متهمان را که فردی سابقه دار است را شناسایی و تحقیقات خود را برای دستگیری وی و همدستانش آغاز کردند.

سرهنگ نگهبان گفت: کارآگاهان دایره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی مشهد با کنترل نامحسوس متهم ۲ عضو دیگر این باند را با یک هفته کار شبانه روزی شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی آن‌ها را دستگیر کردند.

وی خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

رمزگشایی ۲۸ فقره سرقت از مدارس در مشهد

فرمانده انتظامی مشهد همچنین از دستگیری متهم به ۲۸ فقره سرقت از مدارس با هوشیاری ماموران کلانتری " آبکوه" خبر داد و گفت:در پی گزارش سرقت‌های سریالی شبانه از مدارس محدوده کوی امیر، بولوار توس و فرامرز عباسی، پی گیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های میدانی ماموران انتظامی مشخص شد متهم شبانه با نفوذ به داخل حیاط مدارس شیر‌های برنجی آب، کنتور و دیگر وسایل باارزش را سرقت می‌کند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: ماموران دایره تجسس کلانتری آبکوه با تصاویر بدست آمده از متهم از دوربین‌های مداربسته و با یک سری تحقیقات میدانی وی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر کردند.

سرهنگ نگهبان بیان کرد: متهم در بازجویی‌های به عمل آمده به ۲۸ فقره سرقت از مدارس محدوده بولوار توس، فرامرز عباسی، سناباد و آبکوه اعتراف کرد لذا در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و متهم برای برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->