هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی‌اسلامی برگزار می‌شود علت گم‌شدن حرز امام‌جواد(ع) | توصیه آیت‌الله بهجت برای یافتن آن بیش از ۲هزار بقعه متبرکه در کشور میزبان برگزاری ویژه برنامه‌های دهه ولایت ۱۴۰۴ هنوز هیچ اثر سینمایی در شأن شهید آیت‌الله بهشتی تولید نشده است رایزنی با فرودگاه نجف برای کاهش هزینه سفر عتبات عالیات حضور حجاج در منا امروز پایان می‌پذیرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) میزبانی بیش از ۵۰۰ شهر کشور در برپایی مهمانی کیلومتری غدیر کتاب «علوم قرآنی» به عنوان یکی از منابع درسی حوزه‌های علمیه کشور معرفی شد همایش «زن، زندگی، آیه ها» با محوریت حجاب و عفاف برگزار می‌شود اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) برگزار می‌شود اول رضای خدا | درس‌هایی از نهج البلاغه صحتی که بدون گزند است | نگاهی به نعمت سلامتی و عافیت در دعاهای امام سجاد(ع) تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است شهرداری مشهد میزبان نمایش میدانی «میاندار» در دهه ولایت ۱۴۰۴ | روایت هنری از خط مقدم خاموشان دفاع مقدس برنامه‌ریزی مرحله بازگشت زائران حج ۱۴۰۴ از سه فرودگاه عربستان آغاز شد حجاج بیت الله الحرام رمی جمرات سه‌گانه را آغاز کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تسهیل زیارت با نگاه کارشناسی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد، آیینه تمام‌نمای محبت علوی در دهه ولایت ۱۴۰۴ | اکران گسترده علوی در این ایام زمان اعلام وصول نامه معرفی «مدنی‌زاده» وزیر پیشنهادی اقتصاد مشخص شد
سرخط خبرها

حرم مطهر رضوی مهیای میزبانی از زائران ایام نیمه شعبان

  • کد خبر: ۲۱۳۴۹۹
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
حرم مطهر رضوی مهیای میزبانی از زائران ایام نیمه شعبان
حرم مطهر رضوی با تمام توان آماده میزبانی از زائران ایام نیمه شعبان است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت فرارسیدن ایام پانزدهم ماه شعبان سالروز ولادت باسعادت امام زمان (عج)، بارگاه ملکوتی رضوی با همکاری بخش‌های مختلف، مهیای میزبانی از خیل گسترده محبان خاندان عصمت و طهارت (ع) است که در این عید مبارک به حرم حضرت دوست مشرف می‌شوند.

در این راستا، شاهد استقرار دو موکب خدمت‌رسان در محل رینگ شیخ طبرسی و خیابان آیت‌الله واعظ طبسی در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) هستیم که با توزیع اقلامی از جمله شیرینی، شیر، شربت و عدسی در شب و روز عید نیمه شعبان، از زائران این آستان مقدس پذیرایی می‌کنند.

همچنین در این عید پربرکت، موکب عقیلی واقع در راسته بازار نیز با توزیع اقلامی همچون شیر و شیرینی میزبان ارادتمندان شمس‌الشموس (ع) است.

به منظور تکریم هر چه بیشتر زائران و مجاوران و با توجه به حضور پرشور آنان در ایام عید نیمه شعبان در حرم مطهر رضوی، چهار چایخانه‌های حضرت رضا (ع) در صحن‌های کوثر، غدیر، امام حسن مجتبی (ع) و باغ رضوان نیز با حداکثر ظرفیت پذیرای مهمانان آستان جانان است.

این چایخانه‌ها به صورت ۲۴ ساعته با مشارکت مواکب خدمت‌رسان و خادمیاران رضوی با توزیع چای و دمنوش و دیگر اقلام متبرک، پذیرای خیل عظیم شیفتگان حضرت ثامن الحجج (ع) در این ایام مبارک هستند و تنها در زمان تعویض شیفت‌های خدمتی، تنظیف، اقامه نماز و تعمیرات احتمالی تعطیل خواهند بود.

همچنین جمعی از زائران مهمان خوان پربرکت حضرت رضا (ع) در مهمانسرا‌های حرم مطهر رضوی خواهند شد. در این میان، موقوفه معروف نیمه شعبان حرم مطهر نیز طبق نیت واقف مرحوم حاج حسین حجاری زنجانی در مهمانسرای حُر عاملی با پذیرایی ویژه از مهمانان اجرا می‌شود.

شایان ذکر است، سایر بخش‌های خدمت‌رسان حرم مطهر نظیر بخش‌های تنظیف، فرش، امداد و صندلی چرخدار و زائربر‌های برقی و دفاتر امانات، دفاتر تحویل صندلی چرخدار امانی، دفاتر پیداشدگان، دفتر اشیای پیداشده و پایگاه‌های فوریت پزشکی نیز با اتخاذ تدابیر لازم و تقویت نیرو، آماده میزبانی شبانه‌روزی از زائران و مجاوران در این ایام پرنور و سرور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->