بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان بابت لغو بلیت سفر پرداخت شده است

  • کد خبر: ۲۱۳۷۰
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۱
تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان بابت لغو بلیت سفر پرداخت شده است
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: تاکنون پول ۹۰ درصد لغو سفر‌ها به ارزش یکصد میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور  اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا و محدودیت در تردد‌ها بخشنامه‌ای به دفاتر گردشگری و دیگر بخش‌های مربوطه از سوی وزارتخانه ابلاغ شد.

 

وی گفت: آژانس‌ها، شرکت‌های هواپیمایی، هتل‌ها بر اساس این بخشنامه موظف هستند عمل کنند.

 

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور بیان داشت: بخشنامه‌هایی که در خصوص عودت پول‌های گردشگران و مسافران برای ایام نوروز صادر شده لازم‌الاجراست البته تا کنون هم بخش‌های ذی‌ربط همکاری لازم را داشته‌اند و ممکن است آن‌ها هم به مشکلاتی بر بخورند.

 

تیموری خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد کنسلی‌ها تبدیل به پول برای مسافران شده است و حدود یکصد میلیارد تومان بخش‌های گردشگری پول عودت داده‌اند.

 

وی گفت: همه هتل‌های ما داوطلبانه این موضوع را قبول کردند و بر اساس بخشنامه‌های صادر شده اقدامات بازگشت پول مسافران را انجام دادند.

 

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور بیان داشت:‌در صورتی که افرادی بنا بر بعضی از موارد با مشکلاتی برخورده‌اند می‌توانند با سامانه ۰۹۶۲۹ ستاد خدمات سفر تماس بگیرند و در تمامی ادارات کل استانی نیز کمیته رسیدگی به شکایات شکل گرفته و حتی در تعطیلات ایام نوروز هم این افراد آماده پاسخگویی به سوالات مردم هستند.

 

تیموری گفت:‌حجم بالایی از مطالبات مردم در خصوص عدم سفر بازگشته است و تقاضای ما هم این است که با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که برای دست‌اندرکاران عرصه گردشگری ایجاد شده مردم هم همکاری داشته باشند و فرصتی بدهند که آن مرکز گردشگری بتواند پول ابطال سفر مسافران را تأمین و پرداخت کند چرا که آن مجموعه هم تدارکاتی برای ایام عید خود در نظر گرفته بوده است.

 

وی گفت: قطعا هزینه‌های مسافران را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت خواهیم کرد و یا اینکه مسافرین می‌توانند این هزینه را دریافت نکنند و در آینده آن را تبدیل به سفر مجدد کنند.

 

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور تأکید کرد: آژانس‌ها موظف هستند هزینه‌هایی که برای رزرو گردشگری از مردم گرفته‌اند بدون جریمه کاملاً پرداخت کنند.

تیموری گفت: شاید فردی که قصد سفر به خارج از کشور را داشته باشد و آژانس‌ها هزینه‌ای را برای صدور ویزا دریافت کرده باشند که این هزینه غیرقابل بازگشت است چرا که سفارتخانه‌ها هزینه‌های صدور ویزا را عودت نمی‌دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->