انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

زلزله ۷.۵ ریشتری در جنوب غرب ژاپن | ۴ فوتی و ۹۷ زخمی تاکنون + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۹۷۷۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹
زلزله ۷.۵ ریشتری در جنوب غرب ژاپن | ۴ فوتی و ۹۷ زخمی تاکنون + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۲)
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۵ ریشتر جنوب غرب ژاپن و نزدیک سواحل تایوان را لرزاند. 

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته مقامات تایوان، زمین لرزه قدرتمندی که صبح چهارشنبه در سواحل تایوان رخ داد، منجر به فروریختن ۲۶ ساختمان و خسارت قابل توجهی در سراسر منطقه شد.

این زمین لرزه‌ها در سراسر جزیره احساس شد و تاکنون یک نفر کشته شد و بیش از ۵۰ نفر مجروح شدند.

در واکنش به این فاجعه، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن آمادگی خود را برای ارائه کمک به تایوان در صورت نیاز ابراز کرد.

این قوی‌ترین زمین‌لرزه‌ای است که تایوان در ۲۵ سال گذشته تجربه کرده است.

هشدار سونامی در ژاپن

بر اساس اعلام اداره ملی هواشناسی ژاپن (JMA)، در پی وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۵ ریشتر در جنوب غربی این منطقه (آب‌های تایوان)، هشدار سونامی در اوکیناوا، ژاپن صادر شد.

مرکز این زمین لرزه در نزدیکی سواحل شرقی تایوان گزارش شده است و حدود ۱۵ دقیقه بعد زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۶ ریشتر نیز در همین منطقه رخ داد.

اداره ملی هواشناسی ژاپن در مورد خطر احتمالی سونامی ۳ متری هشدار داد و زمان تخمین زده شده برای برخورد بر میاکوجیما و یایاما ساعت ۰۹:۱۰ صبح به وقت محلی است. برای جزیره اصلی اوکیناوا و مناطق اطراف آن، زمان پیش‌بینی‌شده رسیدن سونامی حدود ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی است.

شبکه تلویزیونی NHK در پی زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۵ ریشتر در سواحل تایوان گزارش داد که سونامی به جزیره یوناگونی ژاپن رسیده است.

هنوز جزئیاتی در مورد میزان خسارات یا تلفات ناشی از ورود سونامی به جزیره گزارش نشده است.

فیلیپین نسبت به امواج بلند سونامی هشدار داد و دستور تخلیه را صادر کرد

مؤسسه آتشفشان‌شناسی و لرزه‌شناسی فیلیپین (PHIVOLCS) در پی زلزله ۷.۵ ریشتری که امروز چهارشنبه در سواحل تایوان رخ داد، هشدار سونامی صادر کرد.

فیلیپین دستور داد تا منطقه ساحلی خود در مقابل اقیانوس آرام تخلیه شود، زیرا انتظار می‌رود امواج سونامی زیاد و بلند باشد.

کانون این زلزله که حدود ساعت ۸ صبح امروز (چهارشنبه) به وقوع پیوست در حدود ۱۸ کیلومتری جنوب شهر توریستی «هوالی‌ین» بوده است.

بنابر اعلام بی‌بی‌سی، تا کنون چهار نفر کشته و دست‌کم ۹۷ نفر دیگر زخمی شده اند. تصاویر ویدئویی رسانه‌های محلی، ساختمان فروریخته مسکونی و افرادی که وحشت‌زده از خانه‌ها و مدارس خارج می‌شوند را نشان می‌دهد.

تایوان بعد از زلزله

زلزله ۷.۵ ریشتری در جنوب غرب ژاپن | ۴ فوتی و ۵۷ زخمی تاکنون + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۲)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->