آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

غربالگری حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ساکنان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه کرونا

  • کد خبر: ۲۲۲۰۶
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۷
غربالگری حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ساکنان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه کرونا
تاکنون حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در مناطق زیر پوشش دانشگاه غربالگری شده اند که از این تعداد ۲۴۶ هزار و ۵۲۵ نفر به صورت خوداظهاری در سامانه کشوری (salamat.gov.ir) و سایر موارد از طریق تماس تلفنی (مراقبین سلامت و بهورز) انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد حسن درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در جریان طرح غربالگری ۵۶ هزار و ۵۸۸ نفر مشکوک به کرونا شناسایی شده اند که کارکنان سلامت شاغل در واحد‌های بهداشتی وظیفه پیگیری روزانه آن‌ها را برعهده دارند.

ان اینکه بهترین استراتژی برای کنترل بیماری کووید ۱۹، قطع زنجیره انتقال از طریق بیماریابی به موقع و توصیه به ماندن در منزل است تصریح کرد: در این راستا معاونت بهداشت دانشگاه اقدام به غربالگری از طریق سامانه کشوری salamat.gov.ir و سامانه پرونده الکترونیک سلامت سینا نموده است که از طریق خوداظهاری و یا تماس همکاران اقدام به غربالگری و پیگیری موارد مشکوک می‌نمایند.

 

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: غربالگری به صورت هدفمند و با تاکید بر پیگیری گروه‌های پرخطر شامل (سالمندان، بیماران مبتلا به فشارخون، بیماران مبتلا به دیابت، مادران باردار و نقص ایمنی) می‌باشد.

 

دکتر درخشان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح نه تنها حجم مراجعات غیرضروری به مراکز سطح ۱و۲ را به نحو چشمگیری کاهش داده است بلکه باعث تشخیص به موقع بیماری covid ۱۹ شده که روند درمان را تسهیل می‌کند.

 

شایان ذکر است در این راستا ۳۸ مرکز خدمات جامع سلامت بصورت ۱۶ ساعته با استقرار تیم‌های سلامت و پزشک، بیماران مشکوک به کرونا را ویزیت و درصورت نیاز، خدمات دارویی رایگان دریافت نموده و موارد نیازمند به کلینیک‌های سطح ۲ خدمات ارجاع می‌شوند که از این تعداد ۱۷ مرکز در سطح شهر مشهد علاوه بر درمانگاه‌های شبانه روزی فعالیت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->