رمان «زندان عادل‌آباد» منتشر شد | پاسخ به چرایی انقلاب از زبان شخصیت نوجوان شیرازی وقف پول راهکاری برای رفع مشکلات معیشتی مردم | ظرفیت بقاع متبرکه برای ارائه خدمت روزانه به نیازمندان آغاز طرح «نذر قربانی برای احسان‌پذیران» به همت آستان قدس رضوی پویش «آیا می‌شود به آمریکا اعتماد کرد؟» در مدارس خراسان رضوی اجرا می‌شود نسخه‌ای از نهج‌البلاغه برای اقتصاد امروز | عدالت مالیاتی به سبک حکومت علوی پیام آیت‌الله سبحانی به کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد سردار صفوی: ایرانِ امروز، محصول مقاومت، ایمان و پیوند مردم با ولایت است لزوم صدور دانش و فناوری وقف در سطح بین المللی بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان راه بی‌پایان مقتل‌خوان اهل بیت (ع) | درباره آیت‌الله محمدحسین سیبویه حائری، احیاگر سنت مقتل‌خوانی در ایران وقتی بی‌تفاوتی مردم مسیر تاریخ را عوض می‌کند | درس‌های تمدنی از ماجرای فاطمیه «مدهامتان» بزرگ‌ترین رویداد رقابتی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی اقدام مساجد سراسر جهان برای حفاظت از مسجدالاقصی برگزاری ویژه‌برنامه شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۱۲ آبان ۱۴۰۴) آیا حج تمتع در آینده ارزان می‌شود؟ هم‌صدایی ۴ هزار دانش‌آموز بسیجی در «میدان شهدا» مشهد علیه استکبار در روز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ۸ هزار دانشجو به عمره می‌روند روایتی از آزاده اردوگاه تکریت و رویارویی با منافقان ۵۰ جلد کتاب در حوزه علمیه تدوین و چاپ می‌شود حکم شرعی فروش خودروی معیوب بدون اطلاع خریدار چیست؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی تشرف بیش از ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت

  • کد خبر: ۲۲۶۰۳۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
پیش‌بینی تشرف بیش از ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) مشهد از تشرف بیش از ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت خبر داد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسین رضایی در گفتگو با شهرآرانیوز در مورد حضور زائران پیاده در مشهد در دهه کرامت گفت: در سال‌های گذشته، حدود ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهد مشرف می‌شدند، اما امسال با توجه به وضعیت مساعد آب‌وهوای مشهد پیش‌بینی می‌شود تعداد زائران پیاده در ایام دهه کرامت بیش از ۱۰ هزار نفر باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۳۵۰۰ نفر اعلام آمادگی کرده‌اند که در روز‌های پایانی دهه کرامت به مشهد مشرف شوند. قطعاً تا روز‌های پایانی دهه کرامت، به این آمار اضافه خواهد شد.

رضایی عنوان کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای اسکان و پذیرایی از زائران در میانه راه نیز صورت گرفته است. همچنین پنج ایستگاه صلواتی در مسیر جاده نیشابور به مشهد فعال است و برای پذیرایی از زائران آمادگی دارد. یک ایستگاه در مسیر قوچان به مشهد، یک ایستگاه در مسیر جاده فریمان و یک ایستگاه در مسیر جاده سرخس نیز فعال شده‌اند.

وی اظهار کرد: زائرانی که از نیشابور مشرف می‌شوند، یک روز در مشهد اقامت خواهند داشت و پیش‌بینی‌های لازم برای اقامت و بازگشت زائران در مشهد صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->