یارانه چند نفر از ابتدای سال تاکنون حذف شده است؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) تکلیف نیرو‌های شرکتی و قراردادی تا یک ماه آینده مشخص می‌شود (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین وضعیت تغییرات احتمالی قیمت بنزین (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) بررسی نرخ امروز طلا در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | تلاش طلا برای ماندن در سطوح بالا، با اهرم اونس جهانی نشانه‌های بازگشت اعتماد و ورود نقدینگی جدید به بازار سرمایه | شروط تداوم روند صعودی بورس قیمت امروز اونس طلا اعلام شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | طلای جهانی در انتظار ثبت رکوردی باورنکردنی تداوم کاهش نرخ دینار عراق در بازار آزاد مشهد | لیر ترکیه، ریال سعودی و دینار کویت چند؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | گلابی ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت جدید گوشت فردا (چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴) اعلام می‌شود پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ همه چیز در مورد ال ۹۰ ایرانی | با ویژگی‌ها و امکانات پارس نوآ بیشتر آشنا شوید + عکس و فیلم قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو غرق در بلاتکلیفی + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران در مناطق مختلف خراسان رضوی افزایش یافت (۲۲ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام ال ۹۰ ایرانی با شرایط عجیب آغاز شد | لینک ثبت‌نام اعلام شد + جزئیات بورس پس از ۴ درصد رشد، قرمزپوش شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ مهر ۱۴۰۴) رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان رضوی: ۳۰ تن برنج احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۸ هزار تومان نزول کرد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | قیمت یورو و روبل روسیه چند؟ پوشش ۶۰ درصدی هزینه ساخت با وام مسکن روستایی | کمک بلاعوض ۲۵۰ میلیونی برای دهک‌های یک تا ۳ طلا و سکه در شرایط فعلی بهترین سرمایه‌گذاری است | پیش‌بینی بازار خودرو تا پایان سال ۱۴۰۴ معرفی ۱۰ صبحانه سنتی ایرانی برنج‌های وارداتی و تجهیزات تفریحی زیر ذره‌بین استاندارد خراسان رضوی + فیلم زمان ثبت‌نام نسخه ایرانی ال-۹۰ اعلام شد | نسخه داخلی ال-۹۰ چند قیمت دارد؟ روند ریزش قیمت دینار عراق در مشهد شدت یافت | افغانی افغانستان چند؟ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) درجازدن قیمت طلا در ایران درمقابل سقف‌شکنی‌های متعدد اونس جهانی طلا (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اقساط وام فرزندآوری ۱۴۰۴ چقدر است؟ + جدول جزئیات
سرخط خبرها

لزوم ایجاد ارزش‌افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی در حوزه آجیل و خشکبار

  • کد خبر: ۲۲۶۶۸۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
لزوم ایجاد ارزش‌افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی در حوزه آجیل و خشکبار
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: در بازار جهانی شاید از نظر کمّی یک‌سری کشور‌ها به دلیل وجود صنایع تبدیلی از ما جلو باشند، اما از نظر کیفی، قابل‌رقابت با ایران نیستند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

جمال حسینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به جای خالی صنایع تبدیلی در صنعت آجیل و خشکبار تصریح کرد: مسلماً آنچه در تجارت جهانی باید اتفاق بیفتد این است که نباید خام‌فروشی در محصولاتمان داشته باشیم و باید در مسیر استفاده از ظرفیت صنایع تبدیل و تزریق یک محصول باکیفیت و حتی جدید برای بازار جهانی گام برداریم.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: ۸۰۰ واحد صنفی پروانه‌دار در مشهد داریم که تنها ۱۵ واحد به روش صنعتی فعالیت می‌کنند و خط‌تولید دارند.
وی ادامه داد: ما این پیش‌بینی را داریم که اگر تحریم‌ها برداشته شود و ایران جزو بازار‌های آزاد قرار گیرد، مسلماً یکی از صنایعی که رشد خواهد کرد صنعت آجیل و خشکبار است؛ به این دلیل که ما در این حوزه مزیت رقابتی بالایی داریم.

حسینی ادامه داد: باوجود ظرفیت‌های بالایی که استان و کشور ما دارد، متأسفانه به‌دلیل تحریم‌ها و خودتحریمی که از وضع قوانین خلق‌الساعه ایجاد می‌شود، صادرات محدود انجام می‌شود که شرایط را برای صادرکننده سخت می‌کند.



وی یادآور شد: کدام باغداری حاضر است کالایش را با نرخ نیمایی به صادرکننده به فروش برساند که بعد دولت با نرخ نیمایی ارز را از صادرکننده بگیرد.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: در واقع نتوانستیم برندسازی موفقی در بازار جهانی داشته باشیم. یکی‌سری از کالا‌های ما به کشور‌های همسایه می‌رود و با برند آن کشور به بازار جهانی عرضه می‌شود؛ همان بلایی که سر زعفران آمده است. پسته و زعفران اولین ارز را در صادرات غیرنفتی به خود اختصاص داده‌اند. در همین راستا خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اولین رتبه صادرات در زعفران و بعد پسته و بعد پتروشیمی است که نشان‌دهنده اهمیت جایگاه این محصول است.

حسینی افزود: در مشهد هم فعالان در این حوزه با سرمایه شخصی در حوزه برندسازی گام برداشته‌اند و به جرئت می‌توان گفت نسبتاً موفق بوده‌اند. در بازار جهانی شاید از نظر کمّی یک‌سری کشور‌ها از ما جلو باشند، اما از نظر کیفی، قابل‌رقابت با ایران نیستند. خوشبختانه شرایط اقلیمی ایران به شکلی است که طعم پسته و بادام و دیگر محصولاتش به شکلی است که نسبت به کشور‌های دیگر برتری دارد. اما با توجه به پیشرفت صنایع تبدیلی، در بحث کمیت برخی کشور‌ها روز‌به‌روز از ما جلو می‌افتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->