دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس

  • کد خبر: ۲۲۸۷۰۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس
کیک هل‌ و گلاب از کیک‌های خوش‌عطر و خوشمزه است که حداقل یکبار باید آن را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز - کیک هل‌وگلاب، یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر راحتی پخت، طعم و عطر بسیار دلپذیری دارد.

مواد لازم برای تهیه‌ کیک هل و گلاب

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ونیم لیوان
  • آب یا شیر: نصف لیوان
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: نصف قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ونیم قاشق چای‌خوری
  • روغن: نصف لیوان
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک هل‌وگلاب

ابتدا در ظرف مناسب، تخم‌مرغ و شکر و وانیل و هل را ۵ دقیقه با همزن‌ برقی هم‌می‌زنیم تا حجم آن چندبرابر شود.

تخم مرغ و شکر

سپس شیر و گلاب را به مواد اضافه می‌کنیم و مقداری هم‌ می‌زنیم. در ادامه، روغن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با هم‌زن برقی، مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد به‌صورت مرحله‌ای اضافه می‌کنیم و به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا پف مواد نخوابد.

مواد کیک

قالب را با کره چرب و بعد آرد پاشی می‌کنیم یا کاغذ روغنی کف قالب می‌گذاریم. مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و سپس در فر داغ، با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (بستگی به فرتان دارد) می‌گذاریم تا بپزد.

مواد کیک در قالب

موادلازم برای تهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

  • شیر: ۱ لیوان
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر هل یا اسانس: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران: به مقدار لازم (قابل حذف)

طرزتهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت را روی شعله ملایم می‌گذاریم و با همزن‌ دستی سریع هم‌ می‌زنیم تا نشاسته‌ها گلوله نشوند.

در ادامه، هنگامی‌که مواد به غلظت فرنی رسید، شعله گاز را کم‌تر می‌کنیم و گلاب و پودر هل و زعفران (قابل حذف) و در آخر کره را به مواد اضافه می‌کنیم و بعداز ۲ دقیقه، مواد را از روی حرات برمی‌داریم.

پس از سرد شدن مواد، آن‌ها را روی کیک می‌ریزیم.

کیک هل‌وگلاب

نکات پخت کیک هل‌وگلاب

  • برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر، یک میله فلزی یا چوبی را میان کیک فرو می‌کنیم. اگر چیزی به چنگال نچسبد کیک آماده شده و پخته است.
  • هنگامی‌ که مواد را داخل قالب می‌ریزید، قالب را ۳ بار به سطح بکوبید تا حباب‌های بین مواد از بین برود و به بافت کیک آسیب نرسد.
  • هنگامی که نشاسته ذرت را به مواد سس اضافه می‌کنید، می‌توانید آن‌ها را الک کنید و کم کم اضافه کنید تا گلوله نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->