جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس

  • کد خبر: ۲۲۸۷۰۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
طرز تهیه کیک هل‌ و گلاب با سس مخصوص + عکس
کیک هل‌ و گلاب از کیک‌های خوش‌عطر و خوشمزه است که حداقل یکبار باید آن را امتحان کنید.
الهام نکوئی
خبرنگار الهام نکوئی

به گزارش شهرآرانیوز - کیک هل‌وگلاب، یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر راحتی پخت، طعم و عطر بسیار دلپذیری دارد.

مواد لازم برای تهیه‌ کیک هل و گلاب

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ونیم لیوان
  • آب یا شیر: نصف لیوان
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: نصف قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ونیم قاشق چای‌خوری
  • روغن: نصف لیوان
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک هل‌وگلاب

ابتدا در ظرف مناسب، تخم‌مرغ و شکر و وانیل و هل را ۵ دقیقه با همزن‌ برقی هم‌می‌زنیم تا حجم آن چندبرابر شود.

تخم مرغ و شکر

سپس شیر و گلاب را به مواد اضافه می‌کنیم و مقداری هم‌ می‌زنیم. در ادامه، روغن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با هم‌زن برقی، مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد به‌صورت مرحله‌ای اضافه می‌کنیم و به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا پف مواد نخوابد.

مواد کیک

قالب را با کره چرب و بعد آرد پاشی می‌کنیم یا کاغذ روغنی کف قالب می‌گذاریم. مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و سپس در فر داغ، با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (بستگی به فرتان دارد) می‌گذاریم تا بپزد.

مواد کیک در قالب

موادلازم برای تهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

  • شیر: ۱ لیوان
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر هل یا اسانس: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران: به مقدار لازم (قابل حذف)

طرزتهیه‌ سس مخصوص کیک هل‌وگلاب

ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت را روی شعله ملایم می‌گذاریم و با همزن‌ دستی سریع هم‌ می‌زنیم تا نشاسته‌ها گلوله نشوند.

در ادامه، هنگامی‌که مواد به غلظت فرنی رسید، شعله گاز را کم‌تر می‌کنیم و گلاب و پودر هل و زعفران (قابل حذف) و در آخر کره را به مواد اضافه می‌کنیم و بعداز ۲ دقیقه، مواد را از روی حرات برمی‌داریم.

پس از سرد شدن مواد، آن‌ها را روی کیک می‌ریزیم.

کیک هل‌وگلاب

نکات پخت کیک هل‌وگلاب

  • برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر، یک میله فلزی یا چوبی را میان کیک فرو می‌کنیم. اگر چیزی به چنگال نچسبد کیک آماده شده و پخته است.
  • هنگامی‌ که مواد را داخل قالب می‌ریزید، قالب را ۳ بار به سطح بکوبید تا حباب‌های بین مواد از بین برود و به بافت کیک آسیب نرسد.
  • هنگامی که نشاسته ذرت را به مواد سس اضافه می‌کنید، می‌توانید آن‌ها را الک کنید و کم کم اضافه کنید تا گلوله نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->