تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد
سرخط خبرها

میان وعده به کودک مان چه چیزی بدهیم؟

  • کد خبر: ۲۲۹۶۸۳
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
میان وعده به کودک مان چه چیزی بدهیم؟
میان‌وعده‌ها غذا‌های مختصری هستند که بین دو وعده غذای اصلی به کودک داده می‌شوند. از آنجا که معده کودک کوچک ولی نیاز او به انرژی زیاد است، باید حداقل در روز دو میان‌وعده مصرف کنند. این وعده غذایی اگرچه مهم است، اما هرگز نمی‌تواند جایگزین غذای اصلی شود؛ بنابراین در انتخاب نوع آنها باید دقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به جای غذا‌های فرآوری شده، کودک خود را با غذا‌هایی سیر کنید که انرژی و مواد مغذی مورد نیاز آن‌ها را تامین خواهد کرد. اگر به دنبال میان وعده سالم، لذیذ و مقوی هستید، چند دقیقه از وقت خود را به مطالعه این مطلب اختصاص دهید.

از تمام گروه‌های اصلی غذایی انتخاب کنید

۱. میان‌وعده‌ها را از هر پنج گروه اصلی غذایی لبنیات، گروه نان و غلات، گروه گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ و مغز دانه‌ها، میوه‌ها و سبزی‌ها انتخاب کنید تا تنوع و تعادل در رژیم غذایی کودک ایجاد شود و بخشی از مواد مغذی مورد نیاز نیز از طریق میان‌وعده تأمین شود.

۲. انتخاب خوراکی‌هایی مانند انواع خشکبار مثل برگه‌های هلو، آلو، توت خشک، کشمش، نخودچی، خرما و و مغز‌هایی مانند پسته و بادام و همراه با میوه‌ها بخشی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مورد نیاز کودک از جمله آهن را تأمین می‌کند.

۳. اگر کودک در بین وعده غذای اصلی و میان‌وعده احساس تشنگی کرد به او آب بدهید نه آب‌میوه، زیرا کودکتان با مصرف آب‌میوه‌ها احساس سیری می‌کند و دیگر غذای اصلی‌اش را نمی‌خورد.

تنقلات شور و شیرین را محدود کنید

تنقلات شورعلاوه بر کاهش اشتها، ذائقهٔ کودک را به طعم شوری عادت می‌دهد و احتمال ایجاد عارضه‌های جسمی در سن بزرگسالی مثل بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، پوکی استخوان و به ویژه فشار خون بالا را بیشتر می‌کند. تنقلات شیرین را هم محدود کنید. هرچند خوردن خیلی کم و گهگاه مواد غذایی شیرین مانند شیرینی، شکلات در کودکان مجاز است ولی مصرف روزانه و بی‌رویهٔ این مواد خوراکی بدون ارزش غذایی توصیه نمی‌شود، چون ذائقهٔ کودک را به خوردن مواد شیرین عادت می‌دهد و باعث اضافه وزن و چاقی و بدتر از همه پوسیدگی دندان می‌شود.

چیپس و پفک میان‌وعده نیست

خوراکی‌هایی مانند، شکلات، آب‌نبات، شیرینی و چیپس، انواع پفک حاوی مقدار زیادی مواد قندی، نمک و چربی هستند. از دادن تنقلات مضر به کودکتان جدا خوداری کنید. چون در کودکی و بزرگسالی عامل بروز بیماری‌های مختلف می‌شود.

تنقلات شور شانس ابتلا به بیماری‌ها را در بزرگسالی افزایش می‌دهد.
مصرف غذا‌های چرب و سرخ‌شده باعث اضافه وزن و چاقی در سن کودکی می‌شود.
استفاده از نوشابه‌ها نیز علاوه بر اضافه وزن مانع جذب مواد مغذی مانند کلسیم که برای رشد و استحکام استخوان و دندان لازم است، می‌شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->