عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است
سرخط خبرها

وزیر کشور: شهید رحمتی در اجرای عهد خود کوتاهی نکرد

  • کد خبر: ۲۲۹۹۳۱
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
وزیر کشور: شهید رحمتی در اجرای عهد خود کوتاهی نکرد
وزیر کشور گفت: شهید رحمتی بر عهد خود صادق و پایدار بود و به عهد خود عمل کرد و در اجرای آن کوتاهی نورزید.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی روز جمعه در آیین تشییع پیکر مالک رحمتی، استاندار شهید آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: ما در گام دوم انقلاب شهید بزرگ سلیمانی و شهید زاهدی را دادیم و این شهدا نیز به آنها پیوستند.

وی ادامه داد: امروز مردم بزرگوار و شریف مراغه، شهید رحمتی را به محضر حضرت بقیة‌الله اعظم تقدیم کردند. شهید رحمتی بر عهد خود صادق و پایدار بود و به عهد خود عمل کرد و در اجرای آن کوتاهی نورزید.

وی با بیان اینکه این شهید بزرگ امروز ششمین شوط خود را در مراغه عزیز طی کرد، گفت: شوط اول بر دستان پر مهر تبریز و آذربایجان، شوط دوم در قم بر دستان مردم مجاهد قم و در مرقد حضرت فاطمه معصومه (س) و در مسجد جمکران، شوط سوم در تهران و نمازی که رهبر معظم انقلاب بر پیکر ایشان خواندند، شوط چهارم در خراسان‌جنوبی بر دستان مردم پاک و انقلابی آن دیار و شوط پنجم در مشهد مقدس بر دستان مردم خداپرست و موحد و در کنار وجود مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا طی شد.

وحیدی ادامه داد: این شهید بزرگوار شوط ششم را در مراغه عزیز و شریف طی می‌کند تا در وطن خود بعد از سال‌ها دوری آرام بگیرد و شوط هفتم را بر دستان ملائکه برای رسیدن به اوج سعادت بشری طی می‌کند.

وی اظهار کرد: این سفر‌های سالکان بر دستان مردم مؤمن حکایت از آن دارد که شهید این دیار، شهید مالک رحمتی عزیز، همه‌ی مراحل لازم را برای قابل شدن و برای طی طریق این مسیر انجام داده است.

وی اظهار کرد: گام دوم انقلاب به انرژی‌های مضاعف برای یک حرکت پرتلاش نیاز دارد و اینها انرژی‌هایی است که حرکت ما را به سوی قله‌ها و دست یافتن به آنچه که خداوند بزرگ برای این ملت ترسیم فرموده، میسر می‌سازد.

وی افزود: این دم به دم خون دادن در پیکر جامعه برای حرکت روبه جلو است و امروز نوبت این شهدای بزرگ و والا مقام بود.

وی با بیان اینکه در کل کشور دیدید که چه خیزشی از مردم در این چند روز ایجاد شد، گفت: مردم در این روز‌ها حماسه آفریده و ایمانی از خود بروز دادند که این حقیقت و باطن ملت است.

وزیر کشور گفت: ملت ما، ملتی صبور، مقاوم و پرتوان است که هرگز در برابر غیر خدا سر تسلیم فرود نیاورده و به راه پرافتخار خود ایمان دارند و می‌دانند که این شهدا پیش قراولان آن راه بزرگ هستند و برای همین این شهدای خدمت نیز افتخار می‌کردند که خدمتگزار این مردم هستند.

وی با بیان اینکه مردم الحق خدمتگزاران خود را خوب می‌شناسند، اظهار کرد: شهید مالک رحمتی کمتر از چهار ماه در این استان بود هر کسی به من مراجعه کرد از محبت خود نسبت به این شهید گفت از اینکه این شهید متناسب با اسم مبارک خود، چقدر رحیم و عطوف بوده و با همه ارتباط خوب داشته و در مدت کم حسابی در دل همه جا باز کرده است.

وحیدی ادامه داد: این آن چیزی که یک خدمتگزار می‌تواند از خود نشان دهد و ملت خود را سرافراز کند. مسئولینی که ملت انتخاب کردند کسانی هستند که منتخب خدا هم بودند و خداوند بر این انتخاب ملت صحه گذاشت و آنها را پیش خود برد.

وی ضمن تشکر از مردم تبریز و مراغه، خاطر نشان کرد: درود بر شما مردم مراغه که این چنین قدرشناسانه از فرزند خود که بعد از سالیان سال خدمت در مسئولیت‌های مختلف برگشت تا در میان شما و در بین شما آرام بگیرد استقبال کردید.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: این انسجام، وحدت، یکپارچگی و همراهی مولود ایمان بزرگ ملت ما است که به برکت شهدا روز به روز بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه دنیا ببیند که برای این ملت نمی‌تواند کاری بکند و هر کار آنها جواب خواهد داشت، گفت: با این شهدا و سایر شهیدان پیمان می‌بندیم همانگونه که آنها از عهد خود بازنگشتند و بر پیمان خود باقی ماندند ما نیز از آنها پیروی کرده و بر عهد و پیمان خود پایبند می‌مانیم تا به لقای الهی دست پیدا کنیم.

وحیدی افزود: خداوند ملت ما را به عنوان ملت الگو و اسوه در جهان قرار داده است. امروز صدای ملت مظلوم غزه و فلسطین به پشتوانه ملت ایران بلند است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور شهید ما صدای ملت فلسطین در بین مجامع بین‌المللی بود، تاکید کرد: مظلومان و مستضعفان اندک هراسی به خود نمی‌دهند چرا که رهبر معظم انقلاب و ملت ما حامی آنها است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->