نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

سشوارگرفتن به دهان و بینی تاثیری در پیشگیری از کرونا ندارد

  • کد خبر: ۲۳۱۷۴
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
سشوارگرفتن به دهان و بینی تاثیری در پیشگیری از کرونا ندارد
عضو کمیته کشوری کرونا گفت: زدن الکل به ماسک و سر و صورت و گرفتن سشوار به ماسک، بینی و دهان کارهای غیر علمی است و هیچ تأثیری در پیشگیری از کرونا ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی گفت: بهترین راه مقابله با کرونا پیشگیری با رعایت بهداشت عمومی و فردی و شستن مرتب دست‌ها است. زیرا، امکانات و تجهیزات پزشکی هر چقدر هم باشد نمی‌تواند تکافوی جمعیت کثیری از مبتلایان را بدهد.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: کودکان هم کرونا می‌گیرند، اما بیشتر به فرم سبک آن مبتلا می‌شوند. اما طبق تجربه‌ها افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای به علت ضعیف‌تر بودن سیستم ایمنی مرگ و میرشان بیشتر است و علائم بیماری در آن‌ها شدیدتر است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شستن مرتب دست‌ها و دوری از تجمعات را بسیار مهم بر شمرد و گفت: باید ۲۰ ثانیه دست را با صابون شست و بعد زیر آب گرفت و نباید بیش از حد آب مصرف کرد.
وی با تکذیب این موضوع که معتادان مبتلا نمی‌شوند، گفت: معتادان و سیگاری‌ها و اهل دود همه به کرونا مبتلا می‌شوند و این حرفی غیر علمی است و این گونه شایعات را سوداگران مرگ شایعه می‌کنند. معتادان به علت ضعف ریه و سیستم ایمنی، زودتر و شدیدتر هم به این بیماری مبتلا می‌شوند.
مردانی اظهار داشت: مردم برای درمان‌های غیر ضروری به هیچ وجه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه نکنند، اما آن‌هایی که نیاز به درمان فوری دارند باید مراجعه کنند. نمی‌شود زنی که وقت زایمانش رسیده یا کسی که زخم معده دارد یا آپاندیسش ترکیده یا سکته کرده به بیمارستان مراجعه نکند.
این متخصص عفونی با بیان اینکه هنوز دارویی برای کرونا ساخته نشده است، گفت: دارو‌هایی که چینی‌ها استفاده کردند و ما هم استفاده کردیم همه دارو‌های ضد ویروس و ضد ایدز است و تا حدودی برخی از آن‌ها تأثیر داشته‌اند، ولی این دارو‌ها در بیمارستان و برای آن‌هایی که در آی سی یو هستند استفاده می‌شود و قابل تجویز برای دیگران نیست.
مردانی گفت: کسی که کرونا بگیرد تا موقعی که ویروس جهش ژنتیک پیدا نکرده دیگر به کرونا مبتلا نخواهد شد.

منبع: سلامت‌نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->