چگونه نماز باران بخوانیم؟ به‌کارگیری اساتید فاقد مجوز رسمی برای تدریس علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه تخلف است مشهد، میزبان اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی آیا می‌شود بدهی شهریه مدرسه را در محاسبه خمس لحاظ کنیم؟ نمایش میدانی «۱۸۰۰۱» بزرگ‌ترین نمایش میدانی کشور پس از انقلاب بود ثبت شخصیت علامه طباطبائی در یونسکو | بزرگداشت علامه در سطح جهانی فاطمه(س)، حلقه وصل امت، نبوت و رسالت احیا و فعال‌سازی جشنواره‌ها در مساجد فتوای مفتی عربستان سعودی درباره حکم شرعی بازدید از موزه مصر آغاز اجرایی‌شدن طرح ملی حفظ قرآن اهدای کتاب دست‌نویس بانوی تونسی به حرم مطهر امام رضا(ع) جزئیاتی از مراسم تشییع و تدفین پیکر «سیدمحمد موسوی‌سجاسی»، مداح اهل‌بیت(ع) ضرورت توجه به مهدویت با نگاه جهانی تصمیم جدید عربستان در اعزام سفر حج موزه دفاع مقدس مشهد، شاهکار شهرداری و شورای شهر است | موزه باید فراملی باشد کرامتی عجیب از شیخ حسنعلی اصفهانی پای درس اخلاق آیت الله مروی | نکاتی پیرامون باطن حوادث تلخ زندگی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی معرفی شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاروان پیاده عاشقان اباعبدالله‌(ع) تا کربلا، ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ عازم می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۱۶۶
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
کاروان پیاده عاشقان اباعبدالله‌(ع) تا کربلا، ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ عازم می‌شود
بیست‌وسومین کاروان پیاده مشهد روز جمعه، ۲۵ خردادماه، به یادبود شهید جمهور با حضور ۱۲۰ نفر با بدرقه آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی و با مداحی محمود کریمی عازم کربلای معلی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا فلاحی، مدیر روابط عمومی مجتمع اسلامی حضرت بقیه‌الله‌الاعظم‌(عج)، با اشاره به اعزام کاروان پیاده «عاشقان اباعبدالله(ع)» از مشهد گفت: هدف از این اقدام که در طول ۲۲ سال گذشته استمرار داشته، ترویج فرهنگ حضرت سیدالشهدا(ع) شهر‌به‌شهر و روستا‌به‌روستا است.

وی اظهار کرد: در طول مسیر کاروان که از استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان، چهار محال و بختیاری و خوزستان عبور می‌کند، جمعیت زیادی از شهر‌ها و روستا‌ها به استقبال کاروان می‌آیند و شور حسینی راه می‌افتد.
مدیر روابط عمومی مجتمع اسلامی حضرت بقیه‌الله‌الاعظم (عج) افزود: کاروان که حامل پرچم بارگاه امام رضا (ع) است ۷۲ روز و روزانه ۴۰ کیلومتر مسیر ۲۶۰۰ کیلومتری را از مشهد تا کربلا تا روز اربعین حسینی پیاده‌روی می‌کنند.

فلاحی خاطرنشان کرد: این حرکت از ۲۲ سال پیش آغاز شده و با توجه به این‌که بیش از یک دهه توفیق میزبانی و بدرقه آیت‌الله شهید رئیسی را داشت، در بیست و سومین سال خود با یادبود آن شهید بزرگوار انجام می‌شود.

وی یادآوری کرد: در طول دو سالی که آقای رئیسی رئیس جمهور بودند برای بدرقه کاروان پیام می‌دادند که به دلیل فقدان آن شهید عزیز، امسال کاروان با بدرقه آیت‌الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی عازم کربلا می‌شود.

فلاحی گفت: اعضای کاروان روز جمعه ۲۵ خرداد در مراسم دعای ندبه شرکت می‌کنند و پس از اقامه نماز جمعه پیاده‌روی خود از مشهد به سمت کربلا را آغاز می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->