حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

۶۲۰ مرکز نیکوکاری در خراسان‌رضوی وظیفه جمع‌آوری گوشت قربانی نیکوکاران را برعهده دارند

  • کد خبر: ۲۳۳۴۸۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
۶۲۰ مرکز نیکوکاری در خراسان‌رضوی وظیفه جمع‌آوری گوشت قربانی نیکوکاران را برعهده دارند
مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌رضوی گفت: ۶۲۰ مرکز نیکوکاری در استان جمع‌آوری گوشت قربانی را عهده‌دار خواهند شد و بعد از ۴۸ ساعت، گوشت جمع‌آوری‌شده با رعایت مسائل بهداشتی، با اولویت خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج و دارای سوء‌تغذیه توزیع می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا سلم‌آبادی با اشاره به همکاری و همراهی بسیار خوب مردم خراسان‌رضوی با کمیته امداد در کمک به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان، بیان کرد: در مناسبت‌های ملی و مذهبی، نیکوکاران توجه بیشتری به نیازمندان دارند؛ از جمله ماه مبارک رمضان و عید قربان که روند کار خیر سرعت بیشتری دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌رضوی، به توجه ویژه خیرین و نیکوکاران به خانواده‌های نیازمند هم‌زمان با دهه امامت و ولایت، اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در اهدای گوشت عید قربان کمک بی‌نظیری شد و امسال نیز برای روز عید قربان به صورت کشوری برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به ارتباط با خیرین و حامیان جهت اهدای گوشت قربانی، افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، دام‌های اهداشده، در روز عید قربان در محل کشتارگاه شهر مشهد و شهرستان‌ها به صورت متمرکز قربانی و بعد از ۴۸ ساعت با رعایت مسائل بهداشتی، به‌صورت بسته‌بندی، بین خانواده‌های با اولویت بیماران خاص که توسط مددکاران مشخص شده‌اند، توزیع می‌شود.

سلم‌آبادی با بیان اینکه خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج، دارای فرزند، مادران شیرده و باردار در اولویت اهدای گوشت قربانی هستند، گفت: بسته‌های گوشت بر اساس نفرات توزیع خواهد شد.

وی بیان کرد: در سال گذشته بالغ بر ۶۳ میلیارد تومان گوسفند، گاو، شتر و مرغ به صورت زنده و ذبح‌شده، اهدا و بین نیازمندان توزیع شد؛ همچنین ۵۰۱۰ راس گوسفند،۱۲ راس گاو، سه نفر شتر و ۶۳ هزار کیلو گوشت و حدود ۵۰۰۰ کیلوگرم مرغ به غیر از دام زنده اهدا شده است.

سلم‌آبادی با پیش‌بینی افزایش حجمی گوشت قربانی در عید قربان امسال، به روش‌های مشارکت مردم در این پویش نذر قربانی اشاره کرد و افزود: ۶۲۰ مرکز نیکوکاری در استان جمع‌آوری گوشت قربانی را عهده‌دار خواهند شد؛ همچنین دفاتر کمیته امداد امام خمینی(ره) در همه شهرستان‌ها و ادارات مشهد بابت پایگاه جمع‌آوری کمک نذر و قربانی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: مردم و خیرین با شماره کارت ۷۴۱۳-۵۰۲۳-۹۹۷۹-۶۰۳۷، شماره‌گیری کد *۸۸۷۷*۰۵۱# و ارسال عدد یک‌ به سرشماره ۳۰۰۰۸۰۳۳ می‌توانند در این امر خیر یاریگر کمیته امداد در پویش نذر قربانی باشند.

وی با اشاره به دیگربرنامه‌های کمیته امداد در دهه ولایت و امامت، بیان کرد: تکریم خانواده‌های سادات به صورت دیدار مسئولان و خیران و بررسی و رفع مشکلات آن‌ها، توزیع بسته‌های معیشتی با هم‌افزایی خیرین، توزیع غذای گرم به‌ویژه روز عید غدیر با اولویت خانواده‌های سادات نیازمند، برگزاری جشن در منازل مددجویان تحت حمایت با حمایت خیرین و... از دیگربرنامه‌های امداد در این دهه است.

مدیرکل کمیته امداد استان بیان کرد: کمیته امداد خراسان رضوی در بیشتر طرح‌ها اول کشور است، رتبه اول در توزیع  غذای گرم در ماه رمضان و بسته معیشتی، در جذب حامی رتبه اول کشور را دارا هستیم.

وی افزود: این نشان می‌دهد مردم جلوتر از تصور و پیش‌بینی‌ها کار می‌کنند تا نیاز خانواده‌های تحت حمایت را برطرف کنند.
سلام‌آبادی بیان کرد: برنامه عید سعید قربان امسال به‌صورت نمادین در محل کشتارگاه مشهد در روز عید قربان برگزار می‌شود؛ همچنین پویش نذر قربانی از ۲۰ لغایت ۲۸ خرداد برگزار می‌شود.

وی در ادامه به توزیع جهیزیه در این دهه اشاره کرد و گفت: در دو هفته قبل با مشارکت خیرین  ۱۶۰ سری جهیزیه در حاشیه مشهد توزیع شد.

سلم‌آبادی در ادامه به برنامه‌های اردویی این نهاد برای مددجویان اشاره کرد و گفت: اولین دوره اردویی در کشور مربوط به دختران ترک تحصیل در مشهد برگزار  شده، در این اردو با بهره‌گیری از مشاوران متخصص، تلاش شده تا دختران به تحصیل بازگردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->