جزئیات عملیات مرمت گلدسته‌های تاریخی مسجد گوهرشاد نظر پاپ فرانسیس در مورد سلاح هسته‌ای شهیدی که در تمام مسجد‌های مشهد نماز خواند لزوم تبیین جایگاه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نگاه به زن و خانواده طراحی‌های محمود فرشچیان رونمایی می‌شود تبیین ۳ عنصر حیاتی برای کار فرهنگی از دیدگاه آیت الله اعرافی آیا هر خرج گران‌قیمتی اسراف است؟ دامنه مشمولان تشرف به حج ۱۴۰۵ گسترده‌تر شد آیا دعا را باید با رعایت تجوید خواند؟ از خدا چه تصوری داریم؟ عدل الهی و معمای رنج! | چگونه به سؤالاتی که درباره عدل خداوند به ذهنمان می‌آید، پاسخ دهیم؟ مسیح بلوچستان که بود؟ افتخارآفرینی سجاد نوری از خراسان رضوی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آغاز فصل سوم «زندگی با آیه‌ها» با هدف‌گذاری ۵۰ میلیون مخاطب ۷۰ میلیارد تومان بودجه برای تربیت حافظان قرآن تخصیص یافت آیین‌های حرم مطهر امام‌رضا(ع) | روایت ۴ قرن جاروکشی در آستان رضوی مهلت نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم تا ۵ آبان ۱۴۰۴ توضیحات ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر درباره خبر آموزش ۸۰ هزار نیروی امربه‌معروف فراخوان دومین جشنواره فرهنگی هنری «میقات» ویژه زائران حج ۱۴۰۵ منتشر می‌شود حذف مسلمان در هند با پروژه «مسلمان خوب، مسلمان بد»
سرخط خبرها

ویدئو| خدمت در هیئت، برکت عمر است | روایتی از دلدادگی خادمان هیئت محبان‌الزینب(س) مشهد

  • کد خبر: ۲۳۸۷۰۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
ویدئو| خدمت در هیئت، برکت عمر است | روایتی از دلدادگی خادمان هیئت محبان‌الزینب(س) مشهد
هم‌زمان با آغاز دهه محرم، هیئت محبان‌الزینب(س) مشهد نیز در کنار سایر هیئات مذهبی، میزبان عزاداران حسینی است.

به گزارش شهرآرانیوز، بار دیگر ماه محرم فرا رسیده و ذکر نام و یاد امام‌حسین(ع) در هر محفل و مجلس شیعیان برپا شده است؛ ماهی که در آن، خون اولاد پیامبر خاتم(ص) و یاران آن‌ها بر زمین جاری شد تا حقانیت و حق‌طلبی از میان نرود و پرچم آزادگی و مظلومیت تا قیام قیامت در اهتزاز باقی بماند.

این روز‌ها و شب‌ها، به هر کوی و برزن که می‌روی، مجلس نام و یاد حسین(ع) برقرار است و هر کس به طریقه‌ای تلاش می‌کند از خیل عزاداران حسینی جا نماند. برخی در محافل و هیئات عزاداری حاضر می‌شوند تا از پیام آزادی و آزادگی بگویند و بشنوند و برخی هم به انحای مختلف تلاش می‌کنند این محافل، پررونق و پابرجا بمانند.

در مشهد مقدس و در جوار مرقد مطهر امام مهربانی، حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) نیز محافل عزاداری مختلف برپا شده‌اند؛ محافلی که پیش از آغاز ماه محرم، بانیان آن به حرم مطهر رضوی رفته‌اند و برای برپایی هیئت حسینی، اذن و رخصت گرفته‌اند.

هیئت عزاداری محبان‌الزینب(س) نیز در شب‌های ماه محرم امسال و براساس روال سال‌های گذشته، در خیابان شهید محسن کاشانی و در منطقه‌ای موسوم به سه‌راه کاشانی، میزبان عزاداران حسینی است. برنامه‌ای که از ابتدای ماه محرم و به مدت ۲۰ شب، با اقامه نماز مغرب‌وعشا آغاز می‌شود و پس از تلاوت قرآن و قرائت زیارت عاشورا، منبر وعظ و سخنرانی برقرار است و پس از آن نیز مراسم نوحه و عزاداری آغاز می‌شود. در پایان مراسم نیز حاضران، میهمان خوان بابرکت سیدالشهدا(ع) هستند.

اما بانیان این هیئت، بیش از سه دهه است که چراغ آن را روشن نگه داشته‌اند و به لطف سیدالشهدا(ع)، برنامه‌های هیئت نیز هر سال با حضور جمعیت زیادی از عزاداران حسینی برقرار بوده است. خادمان هیئت، هر لحظه از خدمت خود را غنیمت می‌دانند و به این نوکری افتخار می‌کنند. برکت زندگی خود را از هیئت می‌دانند و تلاش می‌کنند فرزندان نیز راه آن‌ها را ادامه دهند. هر شب، جمع زیادی از همین مردم، بی‌منت و باافتخار، لباس خدمت می‌پوشند و در هر جایی که بتوانند، تلاش می‌کنند به عزاداران حسین(ع) خدمت ارائه دهند. می‌کوشند تا راه و مرام حسین(ع) پاینده و باقی باشد و جامعه نیز رنگ‌وبوی حسینی‌اش را حفظ کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->