۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۹۹۱
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷
روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد
زنی که به پلیس مراجعه کرده بود، عامل بدبختی خود و پسرش را طلاقی دانست که به دلیل لجبازی بی‌جا و غرور گرفته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۴۴ ساله درباره سرگذشت خود به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری مصلای مشهد گفت: اگرچه پدر و مادرم کم‌سواد بودند، اما فرهنگ بالایی داشتند و من در خانواده‌ای بزرگ شدم که عاشقانه یکدیگر را دوست داشتند به طوری که همه خواهران و برادرانم اکنون زندگی آرام و شیرینی دارند.

اما من از همان دوران نوجوانی غرور عجیبی داشتم و همواره خواسته‌هایم را به دیگران تحمیل می‌کردم تا جایی که چند سال بعد از آغاز زندگی مشترک با همسرم به خاطر انتخاب محل سکونت دچار اختلاف شدیم.

آن زمان پسرم ۸ سال بیشتر نداشت و در کلاس دوم ابتدایی تحصیل می‌کرد. شوهرم قصد داشت منزلی را در نزدیکی محل کارش اجاره کند ولی من اصرار داشتم که باید در محله سکونت پدر و مادرم خانه‌ای اجاره کنیم تا هر زمان که نیاز باشد به پدر و مادرم سر بزنم چراکه نمی‌توانستم دوری آنها را تحمل کنم.

این موضوع به کشمکش و مشاجره‌های بین من و سیاوش تبدیل شد. من از خواسته‌هایم کوتاه نیامدم و درخواست طلاق دادم. بالاخره با همین غرور و لجبازی کودکانه از سیاوش طلاق گرفتم و حضانت پسرم را نیز پذیرفتم.چ

مدتی بعد با مرد دیگری ازدواج کردم که ۲ فرزند داشت و از بداخلاقی و بدرفتاری‌های همسرش نالان بود. بابک ادعا می‌کرد دیگر نمی‌تواند با رفتار‌های تند و بدخویی‌های همسرش کنار بیاید به همین دلیل منزلی برای من اجاره کرد و به ندرت به همسر اولش سر می‌زد به گونه‌ای که فرزندانش آرزو داشتند شبی را در کنار پدرشان به صبح برسانند. حتی زمانی که دختر بزرگش ازدواج کرد، او باز هم نسبت به فرزندانش بی‌توجهی می‌کرد.

در این میان پسر من هم بیشتر اوقاتش را در خانه پدربزرگش سپری می‌کرد و گاهی نیز به منزل ما می‌آمد چراکه با ناپدریش مشکل داشت و مدام با او مشاجره می‌کرد. این اختلافات موجب شد بابک به من بی‌توجهی کند و دیگر حتی مخارج زندگی را هم نمی‌پرداخت و این موضوع به ناسازگاری‌های ما در زندگی دامن می‌زد.

اختلافات من و همسرم از ۳ ماه قبل زمانی شدت گرفت که او پسرم را برای همیشه از خانه بیرون کرد و از او خواست دیگر هیچگاه به منزل ما قدم نگذارد. این ماجرا منجر به درگیری شدیدی شد تا جایی که شوهرم پسر ۲۴ ساله‌ام را کتک زد و بدن او را کبود کرد.

وقتی این کبودی‌ها را می‌بینم با آه و افسوس به گذشته‌ام می‌اندیشم که‌ای کاش غرور و لجبازی را در زمان جوانی کنار می‌گذاشتم و آینده‌ام را نابود نمی‌کردم. حالا هم به دختران جوان می‌گویم مشکلات بعد از طلاق بسیار وحشتناک‌تر از چیزی است که برای آن قصد طلاق دارید. ابتدا به آینده فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.

با دستور سرهنگ محمد ولیان (رئیس کلانتری مصلای مشهد) بررسی‌های قانونی و اقدامات مشاوره‌ای در این باره در دایره مددکاری اجتماعی آغاز شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->