افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV درمان‌های سنتی نیاز به تشخیص تخصصی دارند توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو
سرخط خبرها

توصیه‌های حقوقی به زائران پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر: ۲۴۱۳۳۴
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
توصیه‌های حقوقی به زائران پیاده‌روی اربعین
معاون امور بین‌الملل قوه‌قضائیه توصیه‌هایی حقوقی به زوار عتبات عالیات در آستانه اربعین حسینی (ع) ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاظم غریب‌آبادی در آستانه اربعین حسینی (ع) توصیه‌هایی را به زائران عتبات عالیات مطرح و اظهار کرد: از موضوعات مهمی که زائران اربعین حسینی باید به آن توجه کنند، مجازات سنگین برای جرائم مربوط به موادمخدر است که در این زمینه به نهاد‌های ذی‌ربط از جمله سازمان حج و زیارت و وزارت امور خارجه نیز مراتب اعلام شده تا اطلاع‌رسانی‌های لازم را به زوار انجام دهند.

وی بیان کرد: براساس قوانین کیفری، مجازات‌های سنگین حبس و در موارد مقادیر کم موادمخدر و روانگردان‌ها نیز مجازات نقدی در نظر گرفته شده که زائران باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند تا مشکلات قضایی برای آن‌ها در عراق به وجود نیاید، همچنین زائران توجه داشته باشند که نسخه دارو‌هایی را که ممکن است حاوی ترکیبات مخدر باشد، به همراه داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به ضرورت توجه به درج مهر ورود در گذرنامه توسط مقامات مرزی عراق عنوان کرد: ممکن است به هر دلیل از جمله ازدحام جمعیت و عجله برای ورود به خاک عراق، زائران توجه کافی برای مُهر کردن گذرنامه را نداشته باشند؛ در این صورت ورود آن‌ها به خاک عراق از سوی مقامات این کشور غیرقانونی تلقی می‌شود و مجازات کیفری به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل به زائران و هم‌وطنان توصیه می‌شود که در صورت عدم درج مهر ورود از سوی مقامات عراقی به هر دلیلی، برای درج مهر اصرار کنند و بدون آن عجله‌ای برای ورود به عراق به خرج ندهند.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه افزود: یکی دیگر از موضوعات مرتبط، بحث فوت اتباع ایرانی و کالبدشکافی در عراق است. به دلیل محدودیت‌های موجود در مراکز پزشکی قانونی در شهر‌های کربلای معلی و نجف اشرف و مشکلات و هزینه‌های بالای انتقال اجساد به بغداد، با سازمان پزشکی قانونی و سازمان بیمه مرکزی تفاهم شد تا پیکر متوفیان به داخل کشور منتقل و با صدور دستور قضایی، بررسی صدور جواز دفن و تعیین علت فوت در ادارات کل پزشکی قانونی انجام شود و بر این اساس، شرکت‌های بیمه نیز نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری و رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی زوار ایرانی از دغدغه‌های قوه قضاییه بوده و در این زمینه جلسات مختلفی نیز با شورای عالی قضایی عراق و مسئولان مربوطه برگزار شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->