آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها هوای کلانشهر مشهد برای پنجمین روز متوالی آلوده است (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) ظرفیت‌ها و اقدامات واحدهای اقامتی مشهد برای میزبانی از زائران در نوروز ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس خبر داد: حضور بیش از ۲۵ هزار مخاطب و مشارکت ۳۵۰ مسجد در طرح «ترنم زندگی» راه‌اندازی سامانه پایاپای برای تهاتر طلب پیمانکاران و بدهی مجوز‌های ساختمانی شهروندان در مشهد ناصحی: رسانه‌های متعهد و شناسنامه‌دار به‌راحتی به اطلاعات دسترسی داشته باشند فعالیت ۶ مجموعه «نان زائر شهرما» پیرامون حرم امام‌رضا(ع)، هم‌زمان با ماه رمضان ۱۴۰۳ کاشت حدود ۲ هزار نهال در آرامستان‌های تحت نظارت شهرداری مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳ کاهش آلودگی هوای مشهد امروز (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹ | مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری
سرخط خبرها

خدمات شهرداری مشهدمقدس در نجف اشرف ستودنی است + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۰۳۲
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
خدمات شهرداری مشهدمقدس در نجف اشرف ستودنی است + فیلم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس به همراه رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی از خدمات رسانی پاکبانان مشهدی در نجف اشرف بازدید کردند.
محمد کاملان
خبرنگار محمد کاملان

مهدی ناصحی، رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره تلاش‌های دوازده روزه پاکبانان و تیم شهرداری مشهد برای تنظیف معابر منتهی به حرم مطهر علوی اظهار داشت: شهرداری مشهد طی سال‌های متمادی برای خدمت به زائران امیرالمومنین امام علی(ع) و نظافت معابر شهر نجف اشرف تلاش می‌کنند و امسال دهمین سالی است که این اتفاق در کشور عراق رقم خورد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با تاکید بر ابراز رضایت مسئولان عراقی از خدمات مدیریت شهری مشهد در شهر نجف اشرف ادامه داد: به اذعان مقامات وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مدیرت محلی و شهرداری نجف، استانداری نجف و شورای استان نجف، امسال اقدامات خوبی توسط شهرداری مشهد در این شهر رخ داده و به واسطه تلاش‌های شبانه روزی تیم اعزامی از شهرداری مشهد به عراق، فرهنگ‌سازی خوبی رقم خورده است که واقعا ستودنی است.

خدمت رسانی اعضای کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد در نجف اشرف رایگان است

حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس نیز در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار داشت: شهرداری مشهد توفیق دارد با مصوبه شورا‌های شهر ادوار و و ستاد اربعین حسینی کشور در کشور عراق به زائران خدمت رسانی کند که امسال کاروان خدام الحسین شهرداری مشهد در قالب هفت کمیته وارد کشور عراق شدند و از ۲۴ مرداد خدمات مدیریت شهری مشهد در شهر نجف شروع شد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت خدمات شهرداری مشهد در مقایسه با سال‌های گذشته بالاتر رفته است ادامه داد: در نجف اشرف هم خدمات خوبی ارائه شد  و در مقایسه‌ای که نسبت به سال قبل داشتیم، کیفیت خدمات شهرداری مشهد بسیار بالا رفته است که این همه به خاطر تجربه ده ساله مدیریت شهری مشهد در ارائه خدمات در کشور عراق و شهر نجف اشرف است و همه مسئولین شهر نجف از خدمت رسانی کاروان خدام الحسین شهرداری مشهد کاملا راضی بودند.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اشاره به فعالیت کمیته حمل و نقل ستاد اربعین شهرداری مشهد در مرز چذابه توضیح داد: علاوه بر فعالیت در نجف، کمیته حمل و نقل ستاد اربعین شهرداری مشهد امسال در مرز چذابه فعال شد و هم اکنون به جا به جایی زائران مشغول هستند و  تا امروز ۲۰۰ هزار نفر زائر توسط اتوبوس‌های شهرداری مشهد در این مرز جا به جا شدند که این فعالیت همچنان ادامه دارد.

حسامی ادامه داد: پاکبانان شهرداری مشهد با علاقه و اعتقاد خدماتی ویژه ارائه کردند که این برخاسته از دلسوزی آنهاست و در کنار آنها راهنمای زائر، حوزه‌های ستادی و نظارتی و رسانه یا یک تجربه اندوخته ده ساله خدمات بهتری نسبت به سال قبل ارائه کردند و حب الحسین یجمعنا را معنا کردند. امیدواریم این خدمات بی منت شهرداری مشهد قبول حق باشد و خروجی این خدمات توسعه و استمرار معنوی برای همه اعضای کاروان خدام الحسین(ع) باشد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد با بیان اینکه اعضای کاروان خدام الحسین(ع) در این مدت به صورت رایگان در شهر نجف اشرف خدمت کردند تصریح کرد: نکته بسیار مهم است است که همه اعضای کاروان خدام الحسین(ع) به صورت رایگان در این مدت فعالیت کردند و ۹۰ در صد زائر اولی هستند و همه در طول سال تلاش می‌کنند تا در اربعین جزو کاروان خدام الحسین باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->