صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟ کدام نوع تبلیغات محصولات سلامت جرم است؟
سرخط خبرها

مسافرکشی با تاکسی سرقتی در مشهد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۸۳۸۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
  • ۱
مسافرکشی با تاکسی سرقتی در مشهد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی کلان شهر مشهد گفت: با هوشیاری ماموران انتظامی، متهم به ۱۱ فقره سرقت به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد چراغ در خصوص دستگیری این متهم اظهار کرد: ماموران کلانتری شهید فیاض‌بخش هنگام گشت‌زنی در محدوده خیابان امام‌خمینی‌(ره)، به راننده جوان یک دستگاه تاکسی ۴۰۵ با ۲ نفر مسافر که با مشاهده خودروی پلیس تغییر مسیر داد، مظنون و بلافاصله وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران انتظامی با استعلام پلاک خودرو دریافتند خودروی مدنظر چند روز پیش در محدوده بولوار شفا به سرقت رفته بود؛ بنابراین، بلافاصله افسر گشت به راننده آن دستور ایست می‌دهد.

این مقام انتظامی گفت: راننده تاکسی بدون توجه به دستور ایست پلیس از محل متواری می‌شود که پس از طی مسافتی تعقیب‌وگریز، در محدوده چهارراه لشکر در پشت چراغ قرمز متوقف و قبل از فرار از محل، توسط ماموران انتظامی به دام می‌افتد.

سرهنگ چراغ تصریح کرد: با انتقال متهم به کلانتری شهید فیاض‌بخش و دعوت از مال‌باخته، مشخص شد متهم به عنوان مسافر سوار خودروی تاکسی شده و در مسیر مقصد با تظاهر به بیماری درخواست آب می‌کند و به محض پیاده‌شدن راننده، متهم پشت فرمان نشسته و با خودرو از محل متواری می‌شود.

وی اظهار کرد: متهم در همان بازجویی‌های اولیه به سرقت تاکسی و مسافرکشی با آن طی چند روز گذشته در سطح شهر مشهد اعتراف کرد.

جانشین فرمانده انتظامی کلانشهر مشهد خاطرنشان کرد: همچنین متهم در ادامه تحقیقات در بازجویی‌های فنی پلیس، به سرقت دو دستگاه زانتیا و تیبا و فروش آن‌ها به یک مالخر اعتراف کرد. تحقیقات برای دستگیری مالخر و کشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
0
0
این خودرو را یکی از تاکسیرانان بنام آقای رحیم زاده مشاهده نموده و در چهارراه لشگر با خودرو تاکسی خود جلوی ایشان را می‌گیرد و حتی به گلگیر خودرو ایشان که تاکسی ۱۴۰۲ بوده هم خسارت وارد میشه. و بعد از دستگیری با پلیس تماس میگیرن و تحویل پلیس می‌دهند.چرا باید بنام پلیس تمام شود.پلیس اگر میخواست دستگیر کند که سارق دو روز با همین پلاک در سطح شهر مسافر کشی میکرده.چرا نگرفته.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->