افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس
سرخط خبرها

مردی که نمی‌توانست از عهده مخارج زندگی‌اش بربیاید گلوی همسرش را برید/ همسر کشی به دلیل فقر

  • کد خبر: ۲۵۱۲۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
  • ۱
مردی که نمی‌توانست از عهده مخارج زندگی‌اش بربیاید گلوی همسرش را برید/ همسر کشی به دلیل فقر
مرد نگهبان که نمی‌توانست از عهده مخارج زندگی‌اش بربیاید وقتی با مخالفت همسرش برای بازگشت به شهرستان زادگاهش رو‌به‌رو شد در اقدامی هولناک همسرش را کشت.

به‌گزارش شهرآرنیوز، سحرگاه یکشنبه ۷ اردیبهشت مأموران کلانتری ۱۵۲ خانی آباد در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ زن جوانی در طبقه اول ساختمانی در شهرک احمدیه خبر دادند. با اعلام این خبر بازپرس مصطفی واحدی و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. جسد زن ۳۹ ساله مقابل حمام در حالی افتاده بود که گلویش بریده شده بود این در حالی بود که کودک ۷ ماهه این زن داخل گهواره‌اش در چند قدمی او قرار داشت.

مهدی، همسر مقتول در تحقیقات به تیم جنایی گفت: همسرم به‌همراه دخترم داخل سالن خوابیده بود و من در اتاق خواب بودم. نیمه شب متوجه سر و صدا شدم و وحشت زده خودم را به سالن رساندم. سایه‌ای را در بالکن خانه دیدم و سراسیمه به سمت همسر و فرزندم رفتم، اما او را کشته بودند. فکر می‌کنم همسرم را یکی از معتادان و بی‌خانمان‌هایی کشته است که داخل بیابان مقابل خانه‌مان زندگی می‌کند. دیشب در بالکن باز بوده و یکی از آن‌ها وارد شده و همسرم را کشته است. در ادامه تحقیقات تیم جنایی متوجه رفتار‌های مشکوک مرد جوان شدند این در حالی بود که اظهاراتش هم عجیب به نظر می‌رسید. تیم جنایی در تحقیقات به همسر مقتول مشکوک شدند و این شک زمانی پر رنگ شد که آثار زخم و خراشیدگی روی دست مرد جوان دیده شد. از سویی همسایه‌ها نیز بیان کردند که بار‌ها صدای درگیری زوج جوان را شنیده‌اند.

موضوع دیگری که از نظر تیم جنایی مخفی نمانده بود لباس‌های تمیزی بود که مرد جوان به تن داشت. این فرضیه مطرح بود که مهدی بعد از قتل همسرش لباس‌های خونی خود را عوض کرده است. به‌همین دلیل کارآگاهان به بازرسی خانه پرداختند، اما وقتی بازپرس جنایی از پنجره، محوطه باز و بیابانی مقابل خانه زوج جوان را دید این احتمال برایش مطرح شد که لباس‌ها به بیرون از خانه انداخته شده باشد. بدین ترتیب کارآگاهان جنایی لباس‌های خون آلود مرد جوان و خنجرخونین را در محل پیدا کردند.


اعتراف به قتل
با به دست آمدن آخرین قطعه پازل این جنایت و پررنگ شدن نقش مرد جوان در قتل همسرش، بار دیگر از مهدی تحقیق شد. مرد جوان که با مدارک پلیسی مواجه شده بود در نهایت به قتل همسرش اعتراف کرد. وی انگیزه‌اش را از این جنایت مسائل مالی عنوان کرد. با اعتراف او به قتل، به دستور بازپرس مصطفی واحدی، دختر ۷ ماهه او نیز تحویل شیرخوارگاه آمنه شد و مرد جوان به اتهام قتل به اداره آگاهی منتقل شد.


گفتگو با متهم
چطور با همسرت آشنا شدی؟
من در شهرستان مغازه داشتم و همسرم مشتری‌ام بود. ۱۵ سال قبل با او ازدواج کردم و چند سال بعد هم راهی پایتخت شدیم.


چه شد که او را به قتل رساندی؟
از زندگی در تهران خسته شده بودم و نمی‌توانستم هزینه زندگی‌ام را تأمین کنم برای همین دلم می‌خواست به شهر خودم برگردم؛ ولی همسرم قبول نمی‌کرد. برای خانه‌ای ۳۰ متری در جنوب تهران به غیر از پول ودیعه‌ای که پرداخت کرده بودم ماهی ۴۵۰ هزار تومان هم اجاره می‌دادم و کل حقوق من که نگهبان پارکینگ خودرو‌های توقیفی بودم یک میلیون و نیم بود. همسرم حاضر نبود به شهرستان برگردد. سر همین موضوع با هم دعوا داشتیم؛ تا اینکه تصمیم گرفتم او را بکشم و بعد با بچه‌ام به شهرستان بروم و زندگی کنم، اما الان خیلی پشیمانم. من همسرم را زمانی کشتم که خدا بعد از سال‌ها به ما فرزندی داد؛ همسرم را دوست داشتم، اما ناتوانی در تأمین مخارج زندگی و هزینه‌های فرزندمان کمرم را شکسته بود و مستأصل شده بودم و مخالفت‌های همسرم برای زندگی در شهرستان باعث شد چنین تصمیمی بگیرم.

منبع: روزنامه ایران


بیشتر بخوانید: 

 

خودروی لوکس مدافع سابق استقلال کشف شد/ دستبرد ۳۰ میلیونی سارقان

 

سرقت ۱۲۰ گرم طلا از طریق سایت دیوار!

 

جوانی پس از درگیری با کادر درمانی بیمارستان یاسوج فرار کرد و در رودخانه غرق شد


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
0
1
مسوولین کلاهشونو بذارن بالاتر و ادعای اسلام غلیظ تر کنن
این نتیجه اختلاس و دزدی و سومدیریت و حیف و میل و نابود کردن اقتصاد این ملته. چه طلاقهای بدون قتلی که بی سر و صدا اتفاق میفته و چه فسادهایی که از فقر تولید نشده تو این کشور ثروتمند. خدا مسببین اصلی شو لعنت کنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->