خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مردادماه۹۹؛ زمان بهره‌برداری از ۷۵متری رضوی مشهد/ پیشرفت فیزیکی ۷۰درصدی این پروژه عمرانی

  • کد خبر: ۲۶۴۲۴
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
  • ۱
مردادماه۹۹؛ زمان بهره‌برداری از ۷۵متری رضوی مشهد/ پیشرفت فیزیکی ۷۰درصدی این پروژه عمرانی
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از اجرای عملیات تیرگذاری تقاطع غیرهم‌سطح پروژه ۷۵متری رضوی (مهدی‌آباد) خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان عظیمی افزود: بهسازی باند اول و احداث باند دوم بزرگراه ۷۵ متری رضویه از میدان اروند تا شهرک رضوی به طول ۱۱/۵ کیلومتر از مرداد ماه ۹۸ آغاز شد و در حال حاضر از پیشرفت خوبی برخوردار است و عملیات تیرگذاری تقاطع غیرهم‌سطح این پروژه نیز انجام شده است.

وی بیان کرد: این پروژه شامل احداث باند دوم به طول ۹/۵ کیلومتر، بهسازی باند اول به طول ۳/۵ کیلومتر و احداث پل چهار دهانه به طول ۸۰ متر است.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد بیان کرد: پروژه ۷۵ متری رضوی در محدوده محروم و کم‌برخوردار قرار گرفته و این پروژه می‌تواند مسیر دسترسی آساسی به شهرستان زیارتی میامی ایجاد کند، همچنین با پایان این پروژه از بار ترافیکی به روستای مهدی آباد، بولوار مفتح، شهرک شهید رجایی و باهنر کاسته می‌شود.

عظیمی با بیان اینکه کارفرما پروژه معاونت عمران، حمل و نقل و ترافیک بوده و سازمان عمران مجری آن است، خاطرنشان کرد: این پروژه از جمله پروژه‌های شهرداری بوده که به عنوان معین اقتصادی شهرستان آن را در دست گرفته است.

وی اضافه کرد: این پروژه تاکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سعی بر آن داریم که در مرداد ماه سال جاری عملیات اجرایی آن را به پایان برسانیم.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی چشم براه
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
0
دست شما در شهرداری مشهد درد نکنه و خداوند به شما بهترینهای عمرتان را بده ، موفق باشین یا علی مدد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->