دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها
از هنگام شروع کرونا

۲۵۰۰ زایمان در مشهد/ تولد ۸۳ نوزاد از مادر مبتلا به کرونا

  • کد خبر: ۲۶۸۳۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۶
۲۵۰۰ زایمان در مشهد/ تولد ۸۳ نوزاد از مادر مبتلا به کرونا
۸۳ مادر مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی فرزندان خود را به دنیا آوردند.
به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نقل از مدیر گروه زنان این دانشگاه گزارش داد: ۱۳ زایمان‌ مادران باردار مبتلا به کرونا در بیمارستان امام رضا (ع)، ۲۹ مورد در بیمارستان قائم (عج) و ۴۱ مورد در بیمارستان ام‌البنین (س) این شهر انجام شده است.
دکتر نیره خادم گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از ۲۵۰۰ زایمان طبیعی و سزارین در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.
وی افزود: زایمان مادران باردار مبتلا به کرونا و غیر مبتلا در ۲ فضای جداگانه انجام می‌شود به طوری که در زمان مراجعه اگر مادر باردار دارای علائم بیماری کرونا باشد، در فضای جداگانه از سایر بیماران بستری می‌شود.
مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیمارستان امام رضا (ع) در مشهد از بیمارستان‌های اختصاصی درمان کروناست و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۳۵ مادر باردار مبتلا به این بیماری در این بیمارستان در فضایی مجزا از سایر بیماران کرونایی بستری شده‌اند.
وی گفت: از کل تعداد مادران باردار مبتلا به کرونا در بیمارستان امام رضا (ع)، ۱۳ مورد منجر به زایمان طبیعی و سزارین شده است.
خادم با بیان اینکه سلامت مادران و نوزادان از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی وضعیت بهداشت و درمان در هر کشوری است افزود: ماما‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام سلامت نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان دارند.
افزون بر ۷۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان زیر پوشش خدمات بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور هستند.

به گفته رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ۲۴ اردیبهشت ۱۱۲ هزار و ۷۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان‌باختگان کرونا در کشور به ۶۷۸۳ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۸۹ هزار و ۴۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->