شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

یک بیمارستان دیگر در مرز سوریه و لبنان راه اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۳۸۸۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
یک بیمارستان دیگر در مرز سوریه و لبنان راه اندازی می‌شود
رئیس جمعیت هلال احمر از راه‌اندازی یک بیمارستان دیگر در مرز سوریه و لبنان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیرحسین کولیوند صبح شنبه در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به بمباران بیمارستان هلال احمر ایران در مرز لبنان و سوریه، افزود: گزارش تمام اقدامات خلاف موازین بشردوستانه رژیم غاصب اسرائیل را جمع آوری کرده و به دادستان بین الملل ارائه کردیم؛ این کار را برای جنایات این رژیم در غزه نیز انجام دادیم و ٨۶ کشور را همراه خود کردیم. در صدد هستیم برای لبنان این کار را با کشور‌های بیشتری انجام دهیم.

وی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان صحرایی هلال احمر ایران در سوریه گفت: این موضوع جنایات جنگی محسوب می‌شود و مسئولان هلال احمر و صلیب سرخ جهان باید از کیان و حرفه خود حفاظت کنند چراکه در آینده فرزندان ما در این خصوص از ما سوال خواهند کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر درباره برگزاری مجمع جهانی صلیب سرخ که چهارم آبان امسال برگزار می‌شود، اظهار داشت: در تلاش هستیم کشور‌های بیشتری را در این خصوص همراه کنیم، زیرا رژیم غاصب اسرائیل همه جنایات را در غزه و لبنان انجام داده و این مناطق را به نمایشگاه جنایات جنگی تبدیل کرده است و صلیب سرخ جهانی در این باره باید هرچه زودتر ورود کند.

وی درباره ویژگی‌های بیمارستان هلال احمر که مورد تجاوز رژیم غاصب قرار گرفته است، گفت: این بیمارستان ۵۶ تخت خواب و تمام بخش‌های بیمارستانی مانند ccu, ICU و اتاق‌های جراحی را داشت و آماده بهره برداری بود که مورد اصابت قرار گرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر درباره اقلام دارویی مورد نیاز که در این بیمارستان از بین رفت، افزود: در این بیمارستان اقلام زیستی و غذایی، آمبولانس که به شدت مورد نیاز بود از بین رفت.

کولیوند از تجهیز یک بیمارستان جدید دیگر که با فاصله ۴٠ کیلومتری از این بیمارستان قرار دارد خبر داد و گفت: در حال تجهیز این بیمارستان هستیم و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس جمعیت هلال احمر  از ثبت‌نام بیش از ٨٠٠٠ هزارمتخصص برای اعزام به لبنان خبر داد و افزود: اکنون در حال ثبت‌نام و ساماندهی این افراد برای اعزام هستیم. از همه مهمتر کمک‌های مردمی است که مردم به ۹۹۹۹۹ بانک ملی و کمک‌های غیرنقدی را به شعب هلال احمر در سراسر کشور تحویل دهند و هلال از راه‌های هوایی، زمینی و دریایی کمک‌ها را به مردم لبنان می‌رساند.

گفتنی است؛ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو فعال و پیشروی نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر و در راستای اهداف انسان‌دوستانه خود به منظور کاهش آلام بشری آوارگان و غیرنظامیان آسیب‌دیده از حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه کشور لبنان اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی ۵۶ تخت‌خوابی در مرز کشور سوریه کرد که متاسفانه این بیمارستان به همراه انبار دارویی آن شامگاه چهارشنبه ۱۸ مهر با حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به طور کامل در آتش سوخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->