توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: روشنگری و هدایتگری نسل جوان از مهمترین رسالت‌های طلاب و روحانیون است

  • کد خبر: ۲۹۵۷۸۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵
تولیت آستان قدس رضوی: روشنگری و هدایتگری نسل جوان از مهمترین رسالت‌های طلاب و روحانیون است
تولیت آستان قدس رضوی روشنگری و هدایتگری نسل جوان را از مهمترین رسالت‌های طلاب و روحانیون دانست.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله احمد مروی در بازدید از حوزه علمیه امام محمد باقر (ع) در جمع طلاب این مدرسه علمیه با تأکید بر اینکه طلبگی شغل نیست، بلکه یک رسالت است؛ اظهار کرد: از با ارزش‌ترین و مهم‌ترین کارها، هدایت جامعه بوده، هیچ کاری از این بالاتر و بهتر نیست و طلبگی در حقیقت استمرار رسالت انبیاء و اولیاءالله است.

وی با اشاره به شهادت علمای بزرگ تشیع در طول تاریخ برای حفظ اسلام و آموزه اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، خاطرنشان کرد: معارف دین آسان به دست ما نرسیده است، بسیاری از علمای بزرگ به زندان رفتند و شهید شدند تا این معارف امروز به دست ما برسد؛ خون پاک فراوانی برای حفظ این احکام بر زمین ریخته شده است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز روشنگری و هدایت نسل جوان یکی از مهمترین رسالت‌های طلاب و روحانیت است؛ روحانیون باید روش‌ها و راه‌های ارتباط با نسل جوان را فراگیرند و با جوانان ارتباط برقرار کنند؛ عمده جوانان حتی همان‌ها که ظاهری متفاوت دارند؛ ضد دین نیستند.

وی افزود: روش شناسی و راه‌های تعامل و ارتباط با مردم به ویژه نسل جوان نیاز به آموزش دارد و طلاب باید این فنون را در دوران طلبگی بیاموزند و به آن مجهز شوند.

آیت الله مروی خاطرنشان کرد: روحانی باید سیاسی و نسبت به مسائل روز جامعه آشنایی داشته باشد تا بتواند به درستی نقش هدایتگری خود را ایفا کند و برای انجام این مهم باید به علم و دانش مجهز بوده و با مطالعه عمیق قدرت تحلیل به دست آورد.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان گفت: امام خمینی رضوان الله و رهبری معظم انقلاب بهترین معیار و شاخص هستند؛ لذا طلاب باید در چهارچوب امام و ولایت فقیه گام بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->