شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) آیین نقاره‌زنی حرم رضوی، روایتی ۵۰۰ساله از عشق و ایمان برنامه افزایش ۲برابری پایگاه‌های قرآنی خراسان رضوی در ۲ سال آینده روزی برای تو اینجا چراغی روشن است | در باب راه‌های رونق مسجد
سرخط خبرها

حضور تولیت آستان قدس رضوی در جمع دانش آموزان نابینای مشهدی

  • کد خبر: ۲۹۶۲۰۵
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰
حضور تولیت آستان قدس رضوی در جمع دانش آموزان نابینای مشهدی
تولیت آستان قدس رضوی با حضور در یکی از مدارس دانش آموزان کم بینا و نابینای مشهد، در برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی مدارس شرکت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله احمد مروی صبح امروز چهارشنبه (۲ آبان ماه ۱۴۰۳) در پیش‌دبستانی و دبستان دخترانه «زنده‌یاد مهندس محمدعمرانی» ویژه دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا حضور یافت و ضمن شرکت در برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی مدارس که توسط آستان قدس رضوی اجرا می‌شود، از بخش‌های مختلف این مرکز آموزشی بازدید کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم طی سخنانی از زحمات و تلاش‌های مدیران، معلمان و مربیان مراکز آموزش و پرورش استثنایی قدردانی و عنوان کرد: تلاش‌های مدیران، معلمان، مربیان و دست اندرکاران مراکز آموزشی استثنایی در جهت توانمندسازی کودکان دارای محدودیت‌های جسمانی بسیار ارزشمند بوده و موجب تبدیل این کودکان به اعضایی مؤثر در آینده کشور است.

وی اظهار کرد: کار معلمان در تعلیم، تربیت و به فعلیت رساندن استعداد‌ها و توانمند‌های کودکان به ویژه کودکانی که دارای محدودیت‎هایی در بینایی، شنوایی و ... هستند؛ بسیار دشوار و نیازمند صبر و صعه صدر فراوان است؛ اما معلمان باید در نظر داشته باشند که به یکی از بهترین بندگان خداوند خدمت می‌کنند و آنها را به عناصری مفید و ارزشمند برای آینده جامعه مبدل می‎سازند.

آیت الله مروی با قرائت آیه شریفه «مَن احیا‌ها فَکانما احَیا النّاس جَمیعاً، هرکس جان احدی را نجات دهد، مانند آن است که جان همه مردم را نجات داده است.» خاطرنشان کرد: دست اندرکاران مراکز آموزشی کودکان استثنایی با آموزش‌های خود در حقیقت زندگی این کودکان را احیا می‌‎کنند و به آنها حیات دوباره می‌بخشند.

وی ضمن تقدیر از خیرانی که مراکز آموزش کودکان استثنایی را احداث یا از آنها حمایت می‌کنند؛ عنوان کرد: خیران با صرف بخشی از اموال خود برای کمک به رشد علمی و پرورشی کودکان استثنایی، مسیر زندگی آینده آنها را هموار می‌‏کنند و موجب می‌شوند در آینده این کودکان افرادی مفید برای خود و جامعه باشند؛ از این رو خیران باید خداوند را به واسطه این فرصت و توفیقی که به آنها عنایت شده شاکر باشند.

تولیت آستان قدس رضوی بالاترین وسیله تقرب به خداوند را خدمت به خلق دانست و گفت: کودکان استثنایی از پاکترین و محبوب‌ترین بندگان نزد خداوند هستند، از این رو افرادی که خالصانه به این کودکان آموزش می‌دهند و برای رفع حوائج آنها تلاش می‌کنند، نزد پروردگار بسیار محبوب هستند.

گفتنی است، در قالب برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی که توسط آستان قدس رضوی در مدارس اجرایی می‎شود؛ خادمان حرم مطهر امام رضا (ع) چهارشنبه هر هفته در یکی از مدارس حاشیه شهر و خاص مشهد حضور یافته و ضمن توزیع صبحانه گرم متبرک، برنامه‌های فرهنگی متناسب را اجرا می‎کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->