سریال «جزر و مد» رفع توقیف شد + زمان پخش و خلاصه داستان دلنوشته احساسی حسن روح‌الامین برای محمود فرشچیان | کسی مانند محمود فرشچیان دیگر تکرار نمی‌شود کارگردان «ترک عمیق»:حتی نام فیلمم هم سانسور شد وزیر فرهنگ و ارشاد: خطوط قرمز، کار خبرنگاری را سخت‌تر می‌کند «صابر خراسانی» با «دیدار» به تلویزیون می‌آید + زمان پخش «ماجراهای نوید» فینالیست‌ بخش تلویزیونی Abu Prizes شد «ممیزی» به فیلیمو بازگشت «همایون اسعدیان» مدیرعامل خانه سینما شد برگزاری بزرگ‌ترین کنسرت خیریه برای حمایت از فلسطین در لندن فراخوان نهاد کتابخانه‌ها برای ارتقای خدمات کتابخانه‌ای هالیوود همچنان درگیر پیامدهای اعتصاب تاریخی نویسندگان هوشنگ ابتهاج «اربعین» را ناتمام گذاشت «اسب دریایی» در آمریکا درخشید مجموعه‌داستان «بهشت در بهشت» با روایتی از مدافعین حرم منتشر شد پویش بین‌المللی «جهان! کودکان را ببین» برای کودکان فلسطینی آغاز به کار کرد اکران محدود «یک افسر و یک جاسوس» رومن پولانسکی در امریکا پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت استاد فرشچیان نقاشی ضداسرائیلی هنرمند استرالیایی روی دیوارنگاره فلسطین روزبه حصاری با «کی، کجا، با کی، چرا؟» به سوئد می‌رود موسیقی «فصل توت‌فرنگی‌ها» با هوش مصنوعی ساخته شد
سرخط خبرها

«کاروان مجازی» ویژه زائران ایرانی

  • کد خبر: ۲۹۷۳۹
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
«کاروان مجازی» ویژه زائران ایرانی
مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری گفت: در پی استقبال گسترده زائران ایرانی از نرم افزار کاربردی «کاروان مجازی»، بخش ویژه این نرم‌افزار در قالب شبکه اجتماعی با عنوان «کاروان من» راه اندازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز،حجت‌الاسلام محمدعلی اخویان، افزود: در پی این استقبال و به منظور استفاده بیشتر زائران از برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی بعثه مقام معظم رهبری، شبکه اجتماعی زائران با عنوان «کاروان من» در نرم‌افزار کاربردی «کاروان مجازی» راه‌اندازی شد.

 

وی اظهار کرد: کاروان مجازی نرم افزار کاربردی است که چندین بخش مجزا همچون اخبار، آرشیو، پرسش و پاسخ، مسابقات، پخش زنده کلاس‌های آموزش حج تمتع، کاروان من، جلسات آموزشی متمرکز کاروان و سایر موارد را در بر می‌گیرد.

 

حجت‌الاسلام اخویان با بیان اینکه «کاروان من»، همان صفحه اختصاصی و شبکه اجتماعی هر کاروان است که ویژه حجاج راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: در «کاروان من» هر روحانی به صورت مجزا با تشکیل یک صفحه اختصاصی می‌تواند مطالب آموزشی را برای استفاده زائران بارگذاری کند، سپس زائران می‌توانند با جستجوی شماره کاروان خود به تمامی مطالب این شبکه اجتماعی دسترسی پیدا کرده و برنامه‌های آموزشی را دنبال کنند.

 

وی گفت: در «کاروان من» برای هر کاروان یک صفحه اختصاصی پیش بینی شده که هر روحانی کاروان می‌تواند به این صفحه اختصاصی و برنامه وارد پنل خود شده و مطالب را در قالبهای متن، تصویر، فیلم و صوت برای استفاده زائران کاروان خود بارگذاری کند.

 

مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری افزود: هم‌زمان با وارد کردن هر مطلب توسط روحانی کاروان در برنامه، زائر می‌تواند وارد صفحه «کاروان من» شده و از این مطالب بهره بگیرد، مزیت این بخش منسجم بودن آموزش‌های کاروان‌ها در یک درگاه است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->