برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی اعلام شد + فیلم یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود خوبی ماندگار ضرورت شناخت امام زمان (عج) در عصر غیبت | برکت حیات ما از اوست تشیع پیکر شهید جانباز «حبیب ضیایی‌پور» در مشهد برگزار شد شناخت امام رضا (ع) تنها به زیارت محدود نمی‌شود آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان
سرخط خبرها

دومین همایش سراسری نماز در مشهد برگزار شد | ایمان، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه

  • کد خبر: ۲۹۹۱۱۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
دومین همایش سراسری نماز در مشهد برگزار شد |  ایمان، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه
نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: چرا صهیونیست‌ها هنوز هم قادر به نابودی یک جریان شبه‌نظامی همچون حماس نیستند؟ زیرا قدرت ملت‌های منطقه ریشه در ایمان دارد و رزمندگان مجاهد ما از نماز و اعمال عبادی اراده مقاومت می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالله حاجی‌صادقی صبح امروز (شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳) در دومین همایش سراسری نماز که به میزبانی قرارگاه ثامن نیروی زمینی سپاه پاسداران در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد، با بیان اینکه نماز به عنوان وسیله ارتباط با خداوند عالم می‌تواند بزرگ‌ترین توفیق الهی در حق بندگان باشد، اظهار کرد: همان‌طورکه شما وقتی به زیارت امام معصوم می‌روید، زیارت کامل با قرائت زیارت‌نامه محقق می‌شود، نماز نیز زیارت‌نامه خداست و کلامی که در این عبادت بر زبان جاری می‌شود، فرصتی است که حیات حیوانی بشر را به حیات طیبه معنوی متصل می‌کند.

وی با اشاره به آیه ۵۶ سوره مبارکه ذاریات افزود: خداوند عالم در قرآن‌کریم می‌فرماید «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ» یعنی در شرایطی که ذات آفرینش بر مبنای حرکت، پروازکردن، تعالی و اوج‌گرفتن قرار داده شده است، به انسان اجازه داده شده تا از این فرصت استفاده کند، با عبادت به هدف آفرینش خود نزدیک شود و فرصت پرواز پیدا کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه نماز، مقدمه عبادت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: همه مردم و به‌خصوص جوانان باید بر این حقیقت واقف باشند که اگر قدرت روحی، آرامش معنوی، نظم در زندگی و رهایی از اضطراب‌ها را می‌خواهند، باید بر نماز مداومت داشته باشند. نماز تولید‌کننده آرامش و طمأنینه روحی است که می‌تواند حتی سخت‌ترین شرایط زندگی در بحبوحه ابتلائات و بحران‌ها را برای انسان شیرین کند و پیوندی قوی میان بنده ضعیف با مبدأ همه کمالات باشد.

وی با اشاره به آیه ۴۵ سوره مبارکه عنکبوت ادامه داد: در روایات ما به‌صراحت و از لسان نورانی اهل‌بیت(ع) تأکید شده است که اگر می‌خواهید از غفلت‌ها دور بمانید و به جای سقوط، راه به تعالی داشته باشید باید به نماز پناه ببرید. کلام الهی پروردگار در قرآن کریم نیز دستور صریح به اقامه نماز است؛ جایی که می‌فرماید «أَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ» و تأکید می‌کند که نماز می‌تواند انسان را از گرفتاری معاصی رها کند.

نماز، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و قدرت ذاتی محور مقاومت در تقابل با جبهه واحد ابرقدرت‌های عالم تصریح کرد: مهم‌ترین عامل اقتدار ما در برابر جبهه استکبار همین معنویت‌هاست. تجربه دفاع مقدس نیز همین را به ما می‌گوید که حتی اگر کل عالم در برابر شما قرار گرفت، تا زمانی که بر صراط حق و ایمان حرکت کنید، پیروز خواهید بود. رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس با نشاط، امید و انگیزه‌ای که از عامل ایمان کسب می‌کردند، توانستند دشمن متجاوز را مغلوب کنند و مشابه با همان وضعیت، امروزه در لبنان، فلسطین، عراق و یمن نیز قابل مشاهده است.

وی تأکید کرد: بنا به گزارش مجامع بین‌المللی، در یک سال اخیر بیش از ۸۵ هزار تن مواد منفجره به دست رژیم جنایتکار صهیونیستی بر سر مردم مظلوم غزه ریخته شده است. این میزان تسلیحات برای نابودی چند ملت کافی است، اما چرا صهیونیست‌ها هنوز هم قادر به نابودی یک جریان شبه‌نظامی همچون حماس نیستند؟ زیرا قدرت ملت‌های منطقه ریشه در ایمان دارد و رزمندگان مجاهد ما از نماز و اعمال عبادی اراده مقاومت می‌گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بهترین عامل مجاهدپروری نماز است؛ زیرا انسانی مجاهد می‌سازد و انسانی مقاوم تربیت می‌کند. نماز کارخانه جهاد‌سازی و مجاهدسازی است. با نماز بود که سید حسن نصرالله، شهید صفی‌الدین، شهید هنیه و شهید سنوار به این جایگاه رسیدند. با نماز، نیرو‌های مؤمن مجاهد می‌شوند. مقاومت در نماز ساخته می‌شود و نماز نقطه آغاز تمام اراده‌ها و پایان‌بخش همه مظالم و استکبارگری‌هاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->