یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح امنیت غذایی برای بیش از ۱۸ هزار کودک در خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۹۹۳۷۰
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
طرح امنیت غذایی برای بیش از ۱۸ هزار کودک در خراسان‌رضوی
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از اجرای طرح امنیت غذایی کودکان زیر پنج سال برای ۱۸ هزار و ۲۵۸ کودک مشمول در این استان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد امین بابایی با اعلام این خبر افزود: یکی از اقداماتی که در دولت سیزدهم آغاز شد و در دولت چهاردهم نیز ادامه دارد، توجه به ارتقای امنیت غذایی شهروندان بویژه اقشار آسیب‌پذیر است.

وی اظهار کرد: طرح «ارتقای امنیت غذایی کودکان» مربوط به خانوار‌های هفت دهک اول دارای کودکان ۵ تا ۵۹ ماهه است که روند رشد آنها متناسب با استاندارد‌ها نیست و دچار اختلالاتی نظیر کوتاه قدی، لاغری شدید و کم‌وزنی هستند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: این خانوار‌ها در راستای بهبود تغذیه کودک خود می‌توانند سبد کالایی تعیین‌شده توسط انستیتو تغذیه وزارت بهداشت را تا سقف ریالی تعیین شده «رایگان» خریداری کنند.

وی گفت: بر اساس این طرح اعتبار حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا پنج دارای کودک زیر پنج سال، به ازای هر کودک دارای کوتاهی قد، کم وزنی و یا لاغری شدید، ماهانه ۱۰ میلیون ریال شارژ می‌شود که این رقم برای دهک‌های ششم و هفتم مبلغ ۶ میلیون ریال است، در حالیکه این اعتبار صرفا برای خرید ۱۶ قلم کالا اعم از مواد لبنی، پروتئینی، میوه، سبزیجات، غلات و حبوبات تعریف شده است و قابلیت «نقد» کردن ندارد.

بابایی بیان کرد: کودکان مشمول این طرح از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صرفا بر اساس دهک درآمدی خانوار مشمول، حساب یارانه سرپرستان خانوار را شارژ می‌کند.

وی افزود: در خراسان رضوی به ازای هر کودک مشمول در دهک‌های یک تا پنج، ۱۱ میلیون ریال و برای کودکان مشمول دهک‌های پنج تا هفت، ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->