نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۰۰۵۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳)
یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» امروز هم‌زمان با نخستین روز هفته کتاب، آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم کتاب‌گردی با صبحانه کاری جمعی از اهالی کتاب و نشر، پنجشنبه (۲۴ آبان) هم‌زمان با نخستین روز از هفته کتاب و کتاب‌خوانی، از کتاب‌فروشی «گویا» آغاز شد.

احمد مسجدجامعی، در سخنانی درباره ایده کتاب‌گردی، اظهار کرد: ۱۱سال پیش، احساس کردم، فضا عوض شده و فضای جدیدی شکل گرفته است و دیگر دورۀ این نیست که در تالار وحدت جمع شویم و از چند نفر تقدیر کنیم، بلکه ما باید برویم دیدن کتابفروشان و ناشران و البته شأن این دوستان چنین اقتضا می‌کرد.

مسجد جامعی ادامه داد: زمانی که این حرکت را در تهران آغاز کردیم، خیلی استقبال شد. آیت‌الله امینی، امام جمعه قم از این حرکت حمایت کرد. زنده‌یاد احمدرضا احمدی اعلام کرد می‌آید. آقای دولت‌آبادی هم آمد و چند ساعتی هم معطل شد و گفتند من معمولا چندسال معطل کسی نمی‌مانم. آقای فرمان‌آرا گفت خانه‌ام لواسان است اما آمدم.  
 برخی از مراجع هم برای کتاب‌گردی آمدند. آقای جنتی، وزیر بودند و تماس گرفتند و گفتند من هم کتابگردی رفتم. فضای محبت‌آمیزی شکل‌گرفت.

احمد مسجدجامعی ادامه داد: بعدها شرایط عوض شد، سال‌های بعد دولت روحانی که  ما در شورا نبودیم و  پست و مقامی نداشتیم، اتحادیه آمد و ادامه‌دهندۀ این سنت شد و اتحادیه ناشران هزینه کتاب‌گردی من را می‌داد. این اتفاق را برپا می‌کردند و امسال شرایط متفاوت است. امسال وزارت ارشاد برای کتاب کردی تماس گرفت و گفتم  ۱۰سال گذشته است و من هم به دعوت اتحادیه به کتاب‌گردی آمده‌ام.

او خاطرنشان کرد: این سنت و ادامه دادن آن برایم جالب شد که  اهل فرهنگ قابل اعتماد هستند. مردم کشورمان اخلاقی  هستند اما جامعه از اخلاق تهی شده است که مقداری به شرایط اقتصاد برمی‌گردد. من مدیون دوستان ناشر و کتابفروش و هنرمندان نویسندگان هستم که این حرکت استمرار داشته است. من دغدغه فرهنگ و کتاب را دارم زمانی که کتاب‌فروشی تعطیل می‌شود، پیگیر می‌شوم.  
 
او در پایان تأکید کرد: زمانی که وزیر بودم و زمانی که نبودم مدیون لطف و حمایت اهالی فرهنگ و هنر هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->