امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

حضور خادمان امام‌رضا (ع) در جمع مردم جنگ‌زده لبنان + عکس

  • کد خبر: ۳۰۰۱۱۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
حضور خادمان امام‌رضا (ع) در جمع مردم جنگ‌زده لبنان + عکس
خادمان امام‌رضا(ع) به دیدار مردم مقاوم لبنان در شهر‌های دمشق، حمص و بیروت شتافتند.

به گزارش شهرآرا‌نیوز، جمعی از خادمان بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج(ع) برای دلجویی و کمک به مردم مقاوم و غیور لبنان به شهر‌های حمص و دمشق در سوریه و بیروت در لبنان سفر کردند.

حضور خادمان امام رضا (ع) در جمع مردم جنگ زده لبنان

خادمین امام رئوف (ع) در جریان این سفر، هدایای معنوی و تعداد ۵ هزار پتوی اهدایی بنیاد کرامت رضوی را به این عزیزان اهدا کردند و علاوه بر آن، پرچم روی گنبد حرم امام‌رضا(ع) را به همراه نمک و نبات متبرک آستان قدس رضوی، خانه‌به‌خانه در بین این مردم مقاوم چرخاندند تا دل‌های بی‌قرار آن‌ها را آرام کنند و در این سختی به آن‌ها یادآوری کنند در پناه امام‌رضا(ع) هستند.

بر اساس این گزارش، همچنین نیرو‌های جهادی ایرانی به همراه مردم لبنان، آشپزخانه‌ای را دایر کردند تا این عزیزان از غذای گرم بهره‌مند شوند.

خادمان بارگاه نورانی علی بن موسی الرضا (ع) همچنین در مراسم جشنی که به مناسبت سالروز ولادت اسوه صبر و مقاومت حضرت زینب کبری (س) در سوریه برگزار شده بود، حضور یافتند و با حضور در حرم حضرت رقیه (س) نیز پوشی را که همراه با جواهرات قیمتی برای ضریح حرم مطهر ایشان به همت ۲۰ خادم خواهر به مدت بیش از یک سال تهیه شده بود، بر ضریح مطهر دردانه سه‌ساله سیدالشهدا(ع)، نصب کردند.

یکی از مردم داغ‌دیده لبنانی ضمن تقدیر و تشکر از این اقدام خادمان، گفت: به نمایندگی از جبهه مقاومت اسلامی، به شما برادران عزیزمان خادمان حرم امام رضا (ع) خوشامد می‌گوییم و از همه کمک‌های جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: هیچ حزب، دولت و سازمانی همچون کشور ایران حافظ اسلام اصیل محمدی نیست و این مهم به برکت ولایت و رهبر معظم انقلاب و نایب امام زمان (عج) است. یکی دیگر از بانوان لبنانی هم گفت: با حضور خادمان حرم علی بن موسی الرضا (ع) حس و حال معنوی در جمع ما حاکم شد. ما تا آخرین نفس در کنار ولایت فقیه خواهیم بود و گوش به فرمان ایشان هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->