بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود لزوم تسریع فرایند تبدیل پایان‌نامه‌ها به کتب علمی جهت پاسخ به نیاز فکری جوامع اعلام زمان‌بندی مرحله نهایی بیست‌و‌نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت روایتی متفاوت از زندگی سردار شهید سید مهدی موسوی | محافظی که برای یک رئیس جمهور مردمی خلق شد+ فیلم دلایل انتقال موزه قرآن به کاخ سعدآباد دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب بر تصویر سردار شهید ناظری کتاب «توحید اجتماعی» رونمایی شد | خوانش جدیدی از توحید با تکیه بر اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب حضور مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با ۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب تهران قدردانی مدیر حوزه‌های علمیه از رهبر معظم انقلاب اسلامی به جهت صدور پیام راهبردی و تاریخی نگاه ژرف و راهبردی رهبری به نقش تمدن‌ساز حوزه علمیه قم | تأکید بر پاسخگویی فقه معاصر به نیاز‌های نوظهور تغییر ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در فصل گرما زائران ایرانی از امشب وارد مکه می‌شوند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) منادی معارف رضوی باشیم امامت امام رضا (ع)، پایان شک و شبهه‌ها دیپلماسی فرهنگی با محوریت فرهنگ رضوی | مشهد، مرکز تمدن‌سازی جهان اسلام می‌شود
سرخط خبرها

رئیس کمیته امداد: خیرین بازوان انقلاب در خدمت‌رسانی به نیازمندان هستند

  • کد خبر: ۳۰۱۴۵۸
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
رئیس کمیته امداد: خیرین بازوان انقلاب در خدمت‌رسانی به نیازمندان هستند
رئیس کمیته امداد امام‌خمینی(ره) با اشاره به نقش مؤثر خیرین در یاری‌رساندن به محرومان، طرح ملی «ایران همدل» را نمونه‌ای موفق از اعتماد مردم و همراهی با نیازمندان دانست.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز؛ مرتضی بختیاری در دومین همایش ملی خیرین هیئت که امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) به همت بنیاد دعبل خزاعی و مشارکت جمع کثیری از خیرین و نیکوکاران در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به مناسبت هفته بسیج، از نقش‌ بی‌بدیل این نهاد مقدس و خیرین در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی یاد کرد.

وی تأکید کرد: برکات این تفکر بسیجی، چه در عرصه جهاد و چه در میدان خدمت‌رسانی، همواره راهگشا بوده است.

رئیس کمیته امداد ضمن گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالروز تأسیس بسیج مستضعفین، از آن به‌عنوان «یادگاری ارزشمند از امام‌خمینی(ره)» یاد کرد.

او با اشاره به فرمان تاریخی امام در پنجم آذر ۱۳۵۸ برای تشکیل بسیج، آن را سرآغازی برای یک حرکت عظیم جهانی دانست.

بختیاری تأکید کرد: امام راحل فرمودند که بسیج جهان اسلام شکل خواهد گرفت، و امروز جبهه مقاومت، همان تحقق این وعده الهی است.

وی به اهمیت نقش خیرین در یاری‌رساندن به مردم نیازمند اشاره کرد و گفت: خیرین به‌عنوان بازوان انقلاب اسلامی، همواره در صف اول کمک‌رسانی و رفع مشکلات مردم قرار داشته‌اند.

رئیس کمیته امداد کشور با ذکر داستان‌هایی از سیره پیامبران و بزرگان دین، ارزش خدمت به یتیمان و نیازمندان را یادآور شد و بر تأثیر نیت‌های خالصانه در پیشگاه خداوند تأکید کرد.

بختیاری به طرح ملی «ایران همدل» اشاره کرد و آن را نمونه‌ای موفق از همراهی مردم و خیرین در کمک به نیازمندان دانست.

وی عنوان کرد: مردم به این طرح اعتماد کردند و دیدند که کمک‌هایشان در مسیر درستی مصرف می‌شود. این اعتماد باید حفظ شود تا این حرکت الهی ادامه یابد.

بختیاری در بخش دیگری از سخنانش، با استناد به آموزه‌های قرآن و فرمایشات مقام معظم رهبری، بر ضرورت حفظ امید در شرایط سخت تأکید کرد.

وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی با تمام ظرفیت‌های خود به میدان آمده‌اند، اما وعده خداوند این است که حق پیروز خواهد شد. ما باید ایمان داشته باشیم که این مسیر به موفقیت خواهد رسید.

رئیس کمیته امداد کشور به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن در غزه و سایر مناطق اسلامی اشاره کرد و گفت: خون‌های ریخته‌شده از کودکان و مظلومان، قطعاً بی‌پاسخ نخواهد ماند. این جنایات، چهره واقعی استکبار جهانی را برای همگان آشکار کرده است.

این مراسم با حضور جمعی از مداحان اهل‌بیت(ع)، خیرین و شخصیت‌های برجسته، در فضایی معنوی و باشکوه، با تأکید بر خدمت به محرومان و ترویج ارزش‌های دینی و انقلابی، برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->