احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

وام تحصیلی کرونا برای دانشجویان غیردولتی

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
وام تحصیلی کرونا برای دانشجویان غیردولتی
رییس اتحادیه‌ دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی گفت: دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی که آسیب دیده از ویروس کرونا هستند، وام هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ایام شیوع ویروس کرونا، فرزانه شمیرانی مدیرکل دفتر آموزش های عالی غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر از موافقت وزیر علوم برای حمایت از دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی داد؛ چرا که این دانشگاه ها به علت خصوصی بودن، وابسته به شهریه دانشجویان هستند. برای نمونه با توجه به آنکه دانشگاه‌های غیردولتی بیش از دانشگاه‌های پرسابقه دولتی از شرایط اخیر و توقف فعالیت‌های حضوری در معرض آسیب هستند و به علت متکی بودن این دسته از دانشگاه‌ها به شهریه‌های دانشجویی، کوشش شد تا رایزنی های لازم برای بهره‌مندی این مراکز آموزشی از اعتبارات و تسهیلات حمایتی دولت به انجام رسد که با موافقت وزیر علوم در حال پیگیری است.

در این باره، علی آهون منش رییس اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به دو پیشنهاد این اتحادیه مبنی بر کمک به جامعه دانشگاهی غیردولتی ها، اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه های غیردولتی، ‌بخش خصوصی محسوب می شوند، همه گیر شدن کرونا از نظر اقتصادی به دانشگاه های غیردولتی و دانشجویان صدمه زده است.

وی افزود: در این زمینه اتحادیه دو درخواست به دولت برای حمایت از آنها ارسال کرده است که مورد موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا هم قرار گرفت؛ نخست اینکه صندوق رفاه دانشجویان به دانشجویان دانشگاه های غیردولتی که به علت شیوع ویروس کرونا، خود یا والدین شان بیکار شده اند و توان پرداخت شهریه دانشگاه را ندارند، وام هزینه تحصیلی متناسب با دو ترم شهریه به نام دانشجو و به حساب دانشگاه محل تحصیل پرداخت شود.

آهون منش درباره دومین پیشنهاد، خاطرنشان کرد: دولت خبر از اعطای تسهیلات ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا داده بود؛ این وام در صورتی اختصاص می یابد که کسب و کارها اقدام به اخراج کارکنان خود نکنند.

رییس اتحادیه دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی با بیان اینکه این وام هم در اختیار دانشگاه های غیردولتی قرار داده می شود، گفت: در صورتی که کارمند اخراج نشده باشد، مبلغ ۱۶ میلیون اختصاص می یابد. در حال حاضر دانشگاه های غیردولتی ۱۰ هزار عضو هیأت علمی دائم، ۸ هزار کارمند و ۳۵ هزار حق التدریس دارد که این وام به گروه سوم اختصاص داده نمی شود چرا که کارمند محسوب نمی شوند.

آهون منش درباره پرداخت این وام اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال بررسی این وام است که البته هنوز به کارمندان و اعضای هیأت علمی پرداخت نشده است.

 مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی کمتر از ۳۰۰ هزار نفر از دانشجویان کشور را پوشش می‌دهند و در حال حاضر ۳۲۰ دانشگاه و موسسه غیردولتی با مجوز وزارت علوم از طریق کنکور سراسری و سایر روش های پذیرش سازمان سنجش، دانشجو می پذیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->