ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟

  • کد خبر: ۳۰۰۸۹۲
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟
متخصص PHD تغذیه گفت: تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، آزیتا حکمت‌دوست متخصص تغذیه گفت: با شروع فصل سرما ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا شیوع پیدا می‌کند؛ و وقتی افراد در محیط‌های بسته تجمع می‌کنند و شیوع این بیماری‌ها بیشتر می‌شود. تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

وی ادامه داد: برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم افراد باید از ویتامین A، C، روی و سلنیم (selenium) بیشتر استفاده کنند. در بین این مواد غذایی ما مرکبات را داریم که دارای ویتامین C است یا سبزی‌های برگ زرد و نارنجی و قرمز مانند کدوحلوایی را داریم که منبع خوبی از بتا کاراتن هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A شوند. در کنار این مواد غذایی انواع خشکبار و آجیل‌ها استفاده شود که منابع خوبی از سلنیم و روی هستند.

متخصص PHD تغذیه افزود: به طور کلی در تمام فصول سال برای داشتن یک بدن قوی و سالم بهتر است یک رژیم غذایی متنوع و متعادل داشته باشیم. افراد از تمام مواد غذایی اعم از غلات شش تا ده واحد که بهتر از سبوس دار باشد (برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار و کی‌نوا)، سبزیجات متنوع بین پنج تا هشت واحد، لبنیات دو تا سه واحد در روز، و از منابع پروتئینی (حبوبات، مرغ، تخم مرغ، انواع گوشت‌ها) روزی دو تا سه واحد و روغن‌های مفید را استفاده کنند.

روزانه چقدر میوه بخوریم؟

حکمت‌دوست بیان کرد: توصیه می‌شود روزانه سه واحد میوه (یک دانه سیب، یک‌دانه پرتغال و دو عدد نارنگی) استفاده شود.

وی افزود: بهتر است ۴ واحد سبزی مصرف شود، که هر واحد اگر خام مصرف می‌شود ۲۰۰ گرم مناسب است. توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد نصف این سبزی‌ها خام و نصف دیگر آن پخته باشد. همچنین از انواع سبزی‌ها استفاده شود. سبزی‌هایی که زرد و نارنجی قرمز هستند منبع خوبی از بتاکارتون‌ها (ویتامین A) هستند و سبزیجاتی که سبز رنگ هستند منبع خوبی از اسید فولیک هستند که بدن ما تمام این ویتامین‌ها را احتیاج دارد.

میوه خرمالو و کیوی بدون پوست مصرف شود

متخصص PHD تغذیه اذعان داشت: میوه‌هایی نظیر خرمالو، کیوی، باید پوست آنها را بکنیم و بعد استفاده کنیم، زیرا بدن ما آنزیم لازم برای هضم پوست آن میوه را نداریم و ممکن است در روده جمع شود و باعث انسداد روده شود. خصوصاً افرادی که سالمند هستند. توصیه می‌شود پوست آنها مصرف نشود.

میوه به‌صورت پخته یا خام

حکمت‌دوست اظهار کرد: میوه‌ها بهتر است خام مصرف شوند، زیرا ویتامین C بیشتری دارند، مگر اینکه کسی مشکلات گوارشی داشته باشد و نتواند میوه خام را هضم کند.
اگر هم میوه‌ای قرار بود به صورت پخته مصرف شود توصیه این است شکر به آن ترکیب افزوده نشود.

میوه باید مناسب فصل باشد

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبیعت به طوری خلق شده است که میوه مناسب خود آن فصل برای استفاده وجود دارد، افراد میوه مناسب فصل مورد نظر را مصرف کنند. اگر میوه فصل دیگری را نگه داریم و یا به صورت گلخانه‌ای در فصل دیگری به عمل‌بیاوریم نه تنها برای بدن ضرر دارد بلکه به محیط زیست نیز آسیب وارد می‌کند. تمام منابع توصیه می‌کنند میوه هر فصل را در همان فصل استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->