واکنش تند یک مرجع تقلید به جمله‌ روی رساله‌اش آمریکایی‌ها در صدر گردشگران خارجی حرم حضرت معصومه (س) پاسخ رئیس بنیاد شهید به حاشیه‌سازی‌ها درباره سهمیه ایثارگران در دانشگاه‌ها بیش از ۱۷۰۰ پرونده پزشکی بنیاد شهید در سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شدند اجتماع فعالان جهادی مدارس علمیه کشور در مشهد برگزار می‌شود لقمه جسم و نور جان | بررسی موضوع نان حلال از منظر دین اسلام توانمندسازی بیش از ۷۰۰ مسجد مشهد در حوزه ایمنی به همت شهرداری ۱۷ اثر ادبی تازه‌منتشرشده در حوزه مقاومت، معرفی شد «حبیب آدینه‌پور»، جانباز ۷۰ درصد، به هم‌رزمان شهیدش پیوست اهمیت گفت‌و‌گو میان مسلمانان و پیروان ادیان الهی و غیرالهی برپایی نمایشگاه «مساجد در اسلام» در پاریس لزوم استفاده از ظرفیت مجمع جهانی خادمان فرهنگ رضوی در ترویج سیره امام‌رضا(ع) مفهوم شهید در جنگ‌های جدید باید به لحاظ فقهی بررسی شود رئیس سازمان حج و زیارت منصوب شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) توصیه‌های عملی آیت‌الله تقوایی برای کسب آرامش «آهات» نوحه‌های محرم با موضوع جنگ ۱۲روزه را تحلیل می‌کند افتخارآفرینی قاری ایرانی در مسابقات بین‌المللی قرآن روسیه + فیلم اعضای هیئت انتخاب شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج «سودای عشق» معرفی شدند ثبت‌نام پنجمین دوره کاروان حج تمتع اساتید دانشگاه آغاز شد | شرایط اختصاصی کاروان اساتید اولین جشنواره قرآنی «حفظ و مفاهیم قرآن کریم» برگزار می‌شود
سرخط خبرها

استغاثه به ساحت مقدس امام‌زمان(عج) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۰۲۹۲۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
استغاثه به ساحت مقدس امام‌زمان(عج) در حرم مطهر رضوی
آیین معنوی «جمعه‌های انتظار» در عصر روز جمعه، ۹ آذرماه ۱۴۰۳، در رواق دارالحجه (عج) حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، این مراسم با قرائت صلوات «ابوالحسن ضراب اصفهانی» که خواندن آن در عصر جمعه سفارش شده، با نوای گرم سیدمحمد خورشیدی آغاز شد و در ادامه، شرکت‌کنندگان در این آیین معنوی، نماز استغاثه به امام‌زمان(عج) را به‌صورت دسته‌جمعی اقامه کردند. سپس دعا بعد از نماز استغاثه توسط سیدمحمد خورشیدی قرائت شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رحیم شرفی، کارشناس دینی و سخنران حرم مطهر رضوی در این مراسم معنوی و باشکوه، در سخنانی به بیان اهمیت استغاثه و دعا برای تعجیل در امر فرج حضرت صاحب‌الزمان(عج) پرداخت و بیان کرد: یکی از توصیه‌های دینی، بسیار دعاکردن برای فرج امام‌زمان(عج) است؛ چراکه با فرج آن حضرت، سراسر جهان به آرامش و صلح و صفا می‌رسد.

وی با بیان اینکه عصر جمعه بهترین زمان برای اجابت دعاست، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) مقید بودند که در این ساعت روز دعا کنند و ما هم باید توجه داشته باشیم که این اوقات طلایی را به بطالت و غفلت نگذرانیم و در این زمان، حوائج و خواسته‌های خود و در رأس آن تعجیل در امر فرج امام‌زمان(عج) را از خدا، طلب کنیم.

در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان با خواندن دعای فرج، دست‌های نیاز خود را به‌سوی آسمان بلند کردند و فرج یگانه منجی عالم بشریت را از درگاه ایزد منان، خواستار شدند.

گفتنی است ویژه‌برنامه «جمعه‌های انتظار» هر هفته عصر جمعه با حضور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در رواق دارالحجه(عج) برگزار می‌شود و این مراسم با انجام مناسک مهدوی، مناجات و استغاثه به ساحت مقدس امام‌زمان(عج) همراه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->