تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد
سرخط خبرها

مرگ تلخ‌ عسل، کودک ۱۰ ساله با مهره‌های شکسته در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۴۷۰
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵
مرگ تلخ‌ عسل، کودک ۱۰ ساله با مهره‌های شکسته در مشهد
کودک ۱۰ ساله مشهدی بر اثر کودک آزاری و شکستن مهره‌های کمر جان باخت

به گزارش شهرآرانیوز، بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد گفت: دختر ۱۰ ساله‌ای با علائم کبودی در بدن جان خود در این شهر از دست داد که احتمال کودک آزاری در مورد وی زیاد است.


قاضی علی اکبر احمدی‌نژاد افزود: موضوع فوت این دختر ۱۰ ساله در بیمارستان دو شب گذشته اعلام و موضوع در دستور قرار گرفت.


وی ادامه داد: پس از گزارش پزشکی قانونی مشخص شد این دختر بر اثر شکستگی مهره کمر و خونریزی داخلی جان خود را از دست داده ‌است.


بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد گفت: این دختر بچه هنگام انتقال به بیمارستان فاید علایم حیاتی بوده است.
احمدی نژاد افزود: مقتوله با نامادری و پدر خود زندگی می‌کرده که نامادری دختر دستگیر شده است و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.


بیشتر بخوانید: اعترافات وحشتناک نامادری عسل، دختر ۱۰ ساله مشهدی


گفتنی است، ساعت ۲۰ شب شنبه گذشته ماموران انتظامی در تماس با قاضی ویژه قتل عمد مشهد از مرگ مشکوک دختربچه ای به نام «عسل» در یکی از مراکز درمانی خبر دادند.

 

در پی دریافت این گزارش، بلافاصله قاضی علی اکبر احمدی نژاد عازم بیمارستان ۲۲ بهمن شد و به تحقیق در این باره پرداخت. وجود برخی آثار کبودی روی پیکر این دختر کوچک، در حالی ماجرای مرگ او را در هاله ای از ابهام قرار داد که نامادری کودک مدعی شد «عسل» روی زمین افتاده است!

 

بررسی های میدانی قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد حاکی از آن بود که زن جوان در حالی حدود پنج سال قبل ازدواج مجدد کرده که فرزند دیگری نیز از همسر سابقش داشته است.

 

اگرچه برخی تحقیقات محرمانه مقام قضایی از رفتار پرخاشگرانه نامادری با دختر بچه مذکور حکایت دارد اما زن جوان که به دستور قاضی احمدی نژاد بازداشت شد، در اظهارات خودش ادعا کرد: ظهر قبل از حادثه در منزل مادرم بودیم که دخترم (عسل) گفت «من زمین خورده ام». او در خانه بازی می کرد و زمانی هم که قصد رفتن به بازار را داشتیم باز هم «عسل» گفت: من روی زمین افتادم!

 

وی افزود: به توصیه مادرم او را خواباندم اما بعد از چند دقیقه مادرم گفت: رنگ او پریده و حال خوبی ندارد! به همین خاطر با اورژانس تماس گرفتیم و او را به بیمارستان ۲۲ بهمن بردیم.

 

پزشک قانونی علت مرگ دختر کوچک را شکستگی مهره های کمر و خونریزی داخلی اعلام کرده است. اما پدر دختر ادعا می کند، همسرش با «عسل» بسیار مهربان بود و در دفتر خاطراتش از او به نیکی یاد می کرد. تحقیقات بیشتر درباره مرگ تلخ عسل ادامه دارد تا زوایای پنهان این ماجرای مشکوک روشن شود.

 

منبع: ایرنا


بیشتر بخوانید:

 

قتل فجیع در مشهد/ پسری سر پدرش‌ را‌ برید و درون تشت گذاشت

 

بازپرس ویژه قتل عمد: اعتراف نامادری سنگدل به قتل/ پدر «عسل» هم سابقه ضرب‌وشتم او را داشته است/از مادر عسل خبری نیست!

 

مرد ۲۳ ساله سر همسرش را برید!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->