زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

۷۰ پرونده تخلف یلدایی در خراسان رضوی گشوده شد

  • کد خبر: ۳۰۶۵۶۳
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
۷۰ پرونده تخلف یلدایی در خراسان رضوی گشوده شد
مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۷۰ پرونده تخلف در پی اجرای طرح ویژه نظارت یلدا در استان با اجرای گشت‌های مشترک نظارتی با شناسایی تخلفات برای اصناف و واحد‌های عرضه محصولات کشاورزی گشوده شد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

جلال کلانتر در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: مدیریت نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی طرح ویژه نظارت یلدا را از ۲۴ آذرماه با همکاری ادارات کل تعزیرات، صنعت، معدن وتجارت، اتاق اصناف مشهد و سایر نهاد‌های مرتبط در سطح استان اجرا کرد.

مدیرنظارت و بازرسی محصولات جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: نظارت بر میادین میوه و تره بار، میوه فروشی‌ها، فروشگاه‌های پروتئینی و ... در اولویت بازرسی‌ها قرار داشتند که در مجموع تعداد ۶۰۰ مورد بازرسی انجام شد که در نتیجه ۷۰ تخلف منجر به تشکیل پرونده تعزیراتی گردید.

وی مهمترین تخلفات شناسایی شده در این مدت را گران فروشی و احتکار اعلام کرد و گفت: ارزش پرونده‌های تخلف تشکیل شده معادل بیش از ۱۹۲ میلیون ریال است.

کلانتر گفت: همچنین در هفته گذشته با توجه به برودت هوا تمرکز و نظارت ویژه‌ای بر موضوع حمل آرد و تحویل به نانوایان مورد نظر بوده است که در این زمینه هم با همکاری دستگاه‌های متولی، خوشبختانه مشکل و مورد خاصی به وجود نیامد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->