امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ درگیر پروژه‌های ۱۴۰۳ هستیم تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) حق عادلانه مشهد از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در مسیر احقاق هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) اعزام سه تیم ارزیاب هلال احمر برای بررسی خسارت‌های زلزله بردسکن (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم
سرخط خبرها

شهردار مشهد: اتوبوس های جدید در مسیرهای پرتردد شهر جانمایی شوند+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۰۵۹۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
  • ۱
شهردار مشهد: اتوبوس های جدید در مسیرهای پرتردد شهر جانمایی شوند+ویدئو
شهردار مشهد گفت: سیاست این است اتوبوس‌هایی که وارد می‌شود، پراکنده در مسیر‌های خاص پرتردد جانمایی شود. بهره‌برداری از این اتوبوس‌ها در بلوار رسالت قبلا انجام شد، امروز توس است و انشالله هفته آینده سیدی خواهد بود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف امروز، ۲۴ دی‌ماه، در آیین بهره‌برداری از ۱۰ دستگاه اتوبوس و ۸ دستگاه مینی‌بوس جدید به منظور تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در محور توس اظهار کرد: زندگی شهری مزایا، معایب، معضلات و گشایش‌هایی دارد که هرچه پیش می‌رویم و زندگی ما ماشینی‌تر می‌شود، معضلات ما در حوزه‌های مختلف افزایش پیدا کرده و کار را در حوزه مدیریت شهری سخت می‌کند.

وی با بیان اینکه خدمات و وظایف شهرداری مشهد بیش از ۵۰۰ مورد بوده و از ۵۰۰ مورد هم رد می‌شود، عنوان کرد: ما در شهرداری مشهد در همه حوزه‌ها ورود کردیم و داریم به شهر کمک می‌کنیم. تلاش می‌کنیم بسیاری از مشکلات و معضلات را حل و فصل کنیم و در همه حوزه‌ها هم کار می‌کنیم.

قلندر شریف بیان کرد: از قول ثبت احوال استان سال گذشته آمار طلاق در مشهد پنج درصد کاهش و آمار ازدواج ۴.۲ درصد افزایش پیدا کرده که نتیجه باشگاه باهم است. آمار روز به روز رشد می‌کرد، اما این اتفاق افتاد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: در حوزه ورزش اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است. برگزاری جشنواره‌های ورزشی برای زنان، مردان، جوانان و دختران بی‌نظیر بوده و افتتاح تعداد زیادی زمین ورزشی روباز و سالن ورزشی نتیجه تخصصی فکر کردن است. بزرگ‌ترین پارک شهری در محدوده شهرک شهید رجایی در حال ساخت بوده که ۲۰ هکتار بوستان کرامت به زودی افتتاح می‌شود. بخش بانوان هشت پارک دیگر نیز افتتاح خواهد شد. ۱۵ هکتار پارک جهانشهر قبل از عید و ۱۵ هکتار دیگر تا پایان دوره افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات شهر، آلودگی هوا است، تصریح کرد: تعداد روز‌های هوای پاک در مشهد بسیار کم است و متاسفانه در این حوزه حتی از تهران هم داریم جلو می‌زنیم. کار شهرداری در این حوزه در زمینه حمل‌ونقل عمومی، ایجاد پارک‌های جدید، اقدامات خدمات شهری و محیط زیستی بوده و مهم‌ترین حوزه تاثیرگذار در کاهش آلودگی هوا، قطار شهری، حمل‌ونقلی سریع، پاک و ارزان است.

قلندر شریف افزود: دو خط مترو از قبل به بهره‌برداری رسیده، در این دوره تا پایان سال ایستگاه سلامت تحویل مردم و پرونده خط دو بسته می‌شود. خط چهار در حال حفاری است. این خط از مهر مادر در خواجه‌ربیع شروع شده و امیدواریم حفاری آن در این دوره به سرانجام برسد. حفاری خط سه تا پایان این دوره به اتمام می‌رسد. هفته گذشته دستگاه حفاری وارد قاسم‌آباد شد.

شهردار مشهد ادامه داد: بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطار شهری تا پایان سال با همکاری ۴۰۰۰ نیرو که در خط دو، سه و چهار فعالیت می‌کنند، به سرانجام خواهد رسید. هزینه ساخت هر کیلومتر قطار شهری از صفر تا صد ۵۰ میلیون دلار معادل ۴ همت است. قرارداد‌های خرید اتوبوس ما بیش از ۴۰۰ دستگاه بوده، اما ۴۰۰ دستگاه را قطعی کردیم و به مرور وارد شهر می‌شود. مبلغ قرارداد این ۴۰۰ دستگاه نیز ۵ همت است.

وی اضافه کرد: دولت در این زمینه کمکی نمی‌کند و از منابع داخلی استفاده کردیم. سیاست این است اتوبوس‌هایی که وارد می‌شود، پراکنده در مسیر‌های خاص پرتردد جانمایی شود. بهره‌برداری از این اتوبوس‌ها در بلوار رسالت قبلا انجام شد، امروز توس است و انشالله هفته آینده سیدی خواهد بود. خدمات همکاران ما بی‌منت بوده و وظیفه ما است. ما ۲۴ ساعته با تمام توان پای خدمت بی‌منت برای مردم ایستادیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
0
0
سلام.کی میخواد خط گلبهار به امیریه.یاخط انتها امیریه قطار شهریش سرسامون بگیره انقلاب حضرت مهدی ..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->