حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کار در مدیریت شهری کفش آهنین می خواهد

  • کد خبر: ۳۱۰۹۵
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
کار در مدیریت شهری کفش آهنین می خواهد
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد، با تقدیر از اقدامات شهرداری مشهد گفت: در این دوره با وجود شهرداری توانمند، کار کردن در مجموعه مدیریت شهری، کفش آهنین و گام‌هایی محکم و بلند می‌طلبد.
به گزارش شهرآرانیوز، رمضانعلی فیضی افزود: خوشبختانه در این دوره از شورای شهر و مدیریت شهری مشهد شاهد تلاش‌های ارزشمندی برای جلب و افزایش رضایت عمومی هستیم.

وی اضافه کرد: پروژه‌های مدیریت شهری برای استفاده شهروندان اجرا می‌شود و هدف ازآن رضایت شهروندان است، لذا مردم و شهروندان نیزباید پای ثابت آن باشند.
وی با بیان این که مدیریت شهری مشهد در این دوره خدمات چشمگیر و بی مانندی را در نقاط، مختلف شهر چه در مرکز و چه درحریم شهر ارائه داده است، اظهارکرد: در مجموع شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره در توسعه شهر رویکردی متوازن و عدالت محور داشته است.

فیضی تصریح کرد: از جمله این اقدامات می‌توان به بهسازی و مناسب سازی محور دسترسی به آرامستان بهشت رضوان، بزرگراه اتصال محمدآباد به طرق، جاده دسترسی شهید بسکابادی و ... اشاره کرد.
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد با اشاره به این که از منظر مدیریت شهری و شورای پنجم، بخش مرکزی، رضویه، مشهد و روستا‌های اطراف با یکدیگر تفاوتی ندارند گفت: مدیریت شهری و شورای شهر خود را خادم مردم می‌دانند.

وی ادامه داد: بهسازی و مناسب سازی مسیر دسترسی به بهشت رضوان یکی از مصادیق همین رویکرد است؛ پروژه‌ای که برای رفاه حال ساکنان ۱۱ روستا و شهروندان مشهد اجرا و افتتاح شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->