پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)
مدیر مهمان‌سرا‌ها و آشپزخانه حضرت رضا(ع)، از پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه‌های حضرتی، خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمهدی طالبیان در این باره اظهار کرد: هرساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا(ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی می‌‍‌شوند و از غذای خوش‌طعم مهمان‌سرا‌های این آستان مقدس در وعده‌های مختلف، متنعم می‌شوند.

وی افزود: پذیرایی از زائران و مجاوران در صحن‌وسرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم(ع) نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال می‌شود.

طالبیان مأموریت اصلی مهمان‌سرا‌های حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، در دو مهمان‌سرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ می‌شود که این آمار در ایام و مناسبت‌های خاص سال، افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان‌سراها با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و دستورالعمل‌های بهداشتی، غذایی سالم و درخور شأن و شایسته زائران را، طبخ و آماده‌سازی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->