بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای خدمات بهتر به زائران عتبات اتخاذ می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) آیین نقاره‌زنی حرم رضوی، روایتی ۵۰۰ساله از عشق و ایمان برنامه افزایش ۲برابری پایگاه‌های قرآنی خراسان رضوی در ۲ سال آینده روزی برای تو اینجا چراغی روشن است | در باب راه‌های رونق مسجد همگانی‌سازی تدبر در قرآن کریم ضروری است قرارگاه رسانه‌ای راهیان نور، صدای زائران سرزمین نور می‌شود برنامه‌های اوقاف خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و بهار ۱۴۰۴ | «ضیافت الهی»، «آرامش بهاری»
سرخط خبرها

پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)
مدیر مهمان‌سرا‌ها و آشپزخانه حضرت رضا(ع)، از پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه‌های حضرتی، خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمهدی طالبیان در این باره اظهار کرد: هرساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا(ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی می‌‍‌شوند و از غذای خوش‌طعم مهمان‌سرا‌های این آستان مقدس در وعده‌های مختلف، متنعم می‌شوند.

وی افزود: پذیرایی از زائران و مجاوران در صحن‌وسرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم(ع) نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال می‌شود.

طالبیان مأموریت اصلی مهمان‌سرا‌های حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، در دو مهمان‌سرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ می‌شود که این آمار در ایام و مناسبت‌های خاص سال، افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان‌سراها با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و دستورالعمل‌های بهداشتی، غذایی سالم و درخور شأن و شایسته زائران را، طبخ و آماده‌سازی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->