تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است شهرداری مشهد میزبان نمایش میدانی «میاندار» در دهه ولایت ۱۴۰۴ | روایت هنری از خط مقدم خاموشان دفاع مقدس برنامه‌ریزی مرحله بازگشت زائران حج ۱۴۰۴ از سه فرودگاه عربستان آغاز شد حجاج بیت الله الحرام رمی جمرات سه‌گانه را آغاز کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تسهیل زیارت با نگاه کارشناسی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد، آیینه تمام‌نمای محبت علوی در دهه ولایت ۱۴۰۴ | اکران گسترده علوی در این ایام زمان اعلام وصول نامه معرفی «مدنی‌زاده» وزیر پیشنهادی اقتصاد مشخص شد خدا در وهم نمی‌گنجد | توحید و عدالت در بیان امیرالمؤمنین (ع) آماده‌سازی صحن‌های حرم امام‌رضا (ع) برای جشن غدیر ۱۴۰۴ + فیلم در برابر خدا ادب به خرج بده! | معنا و مراتب ادب در پیشگاه خداوند چیست؟ «جشن ۱۰ کیلومتری غدیر» در پایتخت با رونمایی از بزرگ‌ترین اثر خوشنویسی ولایی پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت امام جمعه موقت کرمانشاه هنر در مسجد بازتعریف می‌شود | آغاز راهی نو از مشهد ارائه خدمات رایگان مترو مشهد در مناسبات مذهبی خردادماه ۱۴۰۴ | ثبت بیش از ۴۰۰ هزار سفر تبیین و ترویج حجاب با محوریت فعالیت‌های مردمی در پارک‌های مشهد برنامه ویژه ناشنوایان در حرم مطهر امام رضا(ع) چگونه شکل گرفت؟ انتقاد بازیگر سینما و تلویزیون از غفلت سینمای ایران درخصوص پرداختن به مناسبت‌های دینی کتاب «حج در نگاه قرآن» روانه بازار نشر شد | شرح سفر نویسنده به حج در سال ۹۶ برگزاری اولین کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت به میزبانی شیراز
سرخط خبرها

حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه

  • کد خبر: ۳۱۲۷۵۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه
مسئولان سعودی از راه‌اندازی ناوگان تاکسی‌های مدرن برای تردد زائران در این شهر خبر دادند، اما این طرح با واکنش‌های منفی و حاشیه‌سازی‌های گسترده روبرو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «زائران در مکه به‌جای اینکه ۲۰ دقیقه منتظر اتوبوس بمانند، از امروز با تاکسی‌های مدرن می‌توانند در کم‌تر از ۵ دقیقه تاکسی بگیرند.» این را وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید.

اما دبیرکل امور مذهبی بنگلادش ابوطاهر می‌گوید که تاکسی‌ها با ظرفیت ۴ نفر نمی‌تواند جایگزین خوبی برای اتوبوس‌ها با ظرفیت بیش از ۴۰ نفر شود، بلکه «ترافیک و معطلی را بیشتر می‌کند.»

ترافیک در مکه در روز‌های گذشته به ویژه با بارش باران به حدی رسیده که حتی زائران ترجیح می‌دهند که بخش قابل توجهی از مسیر‌ها را پیاده بروند.

با وجود اینکه هر روز تعداد زائران بیشتر می‌شود، سعودی‌ها بیش از ۵۰۰ دستگاه تاکسی را در ۴۷ ایستگاه از جمله نزدیکی خانه خدا مستقر کرده‌اند.

وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید که «تا پایان سال ۲۰۲۵ تاکسی‌ها ۳ برابر می‌شود.» این در حالی است که در هفته‌های اخیر به ویژه با بارش باران ترافیک باعث شده که بسیاری از زائران مسیر یک ربعی را بیش از ۴۰ دقیقه طی کنند.

افزایش ظرفیت تاکسی‌ها در ترکیه هم اجرایی شده است، اما با ایجاد ترافیک، ترک‌ها هم از مردم به ویژه گردشگران خواسته‌اند تا از مترو استفاده کنند.

مدیر حمل و نقل مکه خالد بن صباح می‌گوید که تاکسی‌ها ساعت انتظار برای سوار شدن را کاهش می‌دهند و «زائران زودتر به مقصد می‌رسند.»

مدیر خدمات عمره پاکستان احمد سینگ با اشاره به ترافیک در مکه می‌گوید که وقتی تاکسی زیاد می‌شود ترافیک هم بیشتر شده و نه تنها آنهایی سوار اتوبوس هستند، بلکه افرادی که با تاکسی تردد دارند هم «مجبورند که در ترافیک بمانند.»

کارشناسان می‌گویند که عربستان اگر به فکر بهبود تردد زائران است، به جای تاکسی‌های مدرن باید تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهد. همچنین راه‌اندازی اتوبوس تندرو با کاهش تعداد ایستگاه‌ها می‌تواند زمان رسیدن به مقصد را کم کند. برخی هم راه‌اندازی سیستم مترو همچون مترو ریاض را راهی برای کاهش انتظار برای رسیدن به مقصد در مکه می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->