شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه

  • کد خبر: ۳۱۲۷۵۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه
مسئولان سعودی از راه‌اندازی ناوگان تاکسی‌های مدرن برای تردد زائران در این شهر خبر دادند، اما این طرح با واکنش‌های منفی و حاشیه‌سازی‌های گسترده روبرو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «زائران در مکه به‌جای اینکه ۲۰ دقیقه منتظر اتوبوس بمانند، از امروز با تاکسی‌های مدرن می‌توانند در کم‌تر از ۵ دقیقه تاکسی بگیرند.» این را وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید.

اما دبیرکل امور مذهبی بنگلادش ابوطاهر می‌گوید که تاکسی‌ها با ظرفیت ۴ نفر نمی‌تواند جایگزین خوبی برای اتوبوس‌ها با ظرفیت بیش از ۴۰ نفر شود، بلکه «ترافیک و معطلی را بیشتر می‌کند.»

ترافیک در مکه در روز‌های گذشته به ویژه با بارش باران به حدی رسیده که حتی زائران ترجیح می‌دهند که بخش قابل توجهی از مسیر‌ها را پیاده بروند.

با وجود اینکه هر روز تعداد زائران بیشتر می‌شود، سعودی‌ها بیش از ۵۰۰ دستگاه تاکسی را در ۴۷ ایستگاه از جمله نزدیکی خانه خدا مستقر کرده‌اند.

وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید که «تا پایان سال ۲۰۲۵ تاکسی‌ها ۳ برابر می‌شود.» این در حالی است که در هفته‌های اخیر به ویژه با بارش باران ترافیک باعث شده که بسیاری از زائران مسیر یک ربعی را بیش از ۴۰ دقیقه طی کنند.

افزایش ظرفیت تاکسی‌ها در ترکیه هم اجرایی شده است، اما با ایجاد ترافیک، ترک‌ها هم از مردم به ویژه گردشگران خواسته‌اند تا از مترو استفاده کنند.

مدیر حمل و نقل مکه خالد بن صباح می‌گوید که تاکسی‌ها ساعت انتظار برای سوار شدن را کاهش می‌دهند و «زائران زودتر به مقصد می‌رسند.»

مدیر خدمات عمره پاکستان احمد سینگ با اشاره به ترافیک در مکه می‌گوید که وقتی تاکسی زیاد می‌شود ترافیک هم بیشتر شده و نه تنها آنهایی سوار اتوبوس هستند، بلکه افرادی که با تاکسی تردد دارند هم «مجبورند که در ترافیک بمانند.»

کارشناسان می‌گویند که عربستان اگر به فکر بهبود تردد زائران است، به جای تاکسی‌های مدرن باید تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهد. همچنین راه‌اندازی اتوبوس تندرو با کاهش تعداد ایستگاه‌ها می‌تواند زمان رسیدن به مقصد را کم کند. برخی هم راه‌اندازی سیستم مترو همچون مترو ریاض را راهی برای کاهش انتظار برای رسیدن به مقصد در مکه می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->