جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع
سرخط خبرها

اجرای طرح زوج و فرد مدارس در مناطق پُرجمعیت/ نمی‌توانیم با فرض وجود کرونا زندگی را تعطیل کنیم

  • کد خبر: ۳۱۲۷۸
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰
اجرای طرح زوج و فرد مدارس در مناطق پُرجمعیت/ نمی‌توانیم با فرض وجود کرونا زندگی را تعطیل کنیم
وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای طرح زوج و فرد در مدارس در شرایط کرونایی خبر داد و گفت: دانش‌آموزان مدارس پُرجمعیت در سال تحصیلی جدید به دو گروه تقسیم می‌شوند، عده‌ای سه روز در هفته در روزهای زوج و عده‌ای نیز در روزهای فرد در مدرسه حضور می‌یابند.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی افزود: آموزش دانش‌آموزان با تداوم شرایط کرونایی در کشور ترکیبی می‌شود.

وی ادامه داد: نمی‌توانیم اختلال در زندگی را بپذیریم بنابراین آموزش‌وپرورش دست‌به‌کار شد تا به شیوه‌های مختلف آموزش‌ها را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

عضو دولت تدبیر و امید افزود: باید خود را با زیست‌بوم جدید وفق دهیم و از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشیم لذا سعی خواهیم کرد تا آموزش‌ها و تدریس‌های برتر را در اختیار همه دانش آموزان در سراسر کشور قرار دهیم.

حاجی میرزایی همچنین گفت: در شرایط کنونی سناریو‌های مختلفی را پیش‌بینی کردیم در فضای آموزشی آینده، آموزش‌های ترکیبی در دستور کار است بنابراین ممکن بخشی از آموزش‌ها در فضای مجازی و بخشی در مدرسه ارایه شود.

وی فلسفه دایر بودن مدارس در روز‌های پنج شنبه را اجرای طرح سه روز، سه روز برای ورود دانش آموزان به مدرسه توصیف و خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا، روز‌های پنج شنبه نیز مدارس دایر است و این موضوع با هدف مدیریت ورود دانش آموزان به مدرسه صورت می‌گیرد لذا طرح زوج و فرد اجرا می‌شود بدین معنی که دانش آموزان مدارس پرجمعیت به دو گروه تقسیم می‌شوند عده‌ای سه روز در هفته در روز‌های زوج و عده‌ای نیز در روز‌های فرد در مدرسه حضور خواهند داشت.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در مناطق سفید و دارای جمعیت کم‌دانش آموزی مدارس روال عادی را طی خواهند کرد البته استفاده از فضای مجازی برای ارایه آموزش‌ها حتی در شرایط سفید، تداوم خواهد داشت و فیلم‌های تدریس باکیفیت معلمان در اختیار خانواده‌ها قرار خواهد گرفت. همچنین برگزاری آزمون‌های هماهنگ در کشور از طریق فضای مجازی ظرفیت خوبی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

حاجی میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مدارس غیردولتی باید متوجه باشند شرایط تغییر کرده است لذا اگر بخواهند مانند گذشته موقعیت خود را حفظ کنند باید تغییراتی را داشته باشند و شرایط جدیدی را به خانواده‌ها پیشنهاد بدهند تا همچنان برای خانواده‌ها جذاب باشند و خانواده از آن‌ها استقبال کنند امیدوارم همکاران سازمان مدارس غیردولتی شرایط را ارزیابی و متناسب با شرایط با جامعه صحبت کنند.

نمی‌توانیم با فرض وجود کرونا زندگی را تعطیل کنیم

عضو دولت تدبیر و امید همچنین درمورد برگزاری آزمون‌های حضوری دانش آموزان در مقاطع پایه ۹ و ۱۲ گفت: نمی‌توانیم با فرض وجود کرونا زندگی را تعطیل کنیم بنابراین دانش آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جلسات آزمون مشارکت می‌کنند البته باوجود تلاش‌هایی که مدرسه برای حفظ سلامت دانش آموزان انجام می‌دهد دانش آموزان نیز در حفظ سلامتی خود کوشا هستند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، حاجی میرزایی تصریح کرد: باید به سمتی برویم که بتوانیم با رعایت حداکثری پروتکل‌ها روال عادی زندگی را ادامه دهیم و اخلالی در کار‌ها صورت نگیرد.

وی خاطرنشان کرد: انجام صحیح یک کار مستلزم مشارکت همه افراد است، موظف هستیم حداکثر تلاش را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی داشته باشیم، از این رو کسانی هم که وظیفه حمل‌ونقل‌های عمومی را بر عهده دارند قطعاً تلاش خواهند کرد پروتکل‌های بهداشتی در آنجا رعایت شود خانواده‌ها نیز موارد مذکور را رعایت می‌کنند دانش آموزان نیز در ماه‌های اخیر آموزش‌های لازم را فراگرفتند و خوشبختانه امتحانات نهایی در فضای مطلوبی در حال برگزاری است.

وزیر آموزش و پرورش به نشست مدیران کل آموزش وپرورش استان‌های کشور در آغاز امتحانات نهایی اشاره کرد و یادآورشد: مدیران کل در این جلسه از برگزاری مانور امتحانات قبل از شروع امتحانات نهایی خبر دادند، بنابراین این امتحانات درنهایت امنیت در حال برگزاری است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->